Win North Sea Jazz-kaarten van Rob van de Wouw

Reboot Your Soul! te zien op North Sea Jazz

Muzieknieuws 05-07-2007 13:04

Op 13 juli speelt de Rotterdamse trompettist Rob van de Wouw met zijn Reboot Your Soul- project op het North Sea Jazz Festival, en 14 juli geeft hij twee gratis toegankelijke concerten in het kader van North Sea Round Town. In samenwerking met Arrow Jazz FM, Embrace Recordings geeft Rob twee kaarten weg voor het NSJ.

Begin dit jaar kwam Rob´s debuut-cd uit getiteld 'Reboot Your Soul!' Op dit album zijn gastbijdragen te horen van oa de Amsterdamse soul-zanger Ivar, die ook van de partij zal zijn bij deze concerten. 'Reboot Your Soul!' werd door de pers en media zeer goed ontvangen, en werd bij uitkomst direct cd van de maand op Slagwerkwereld.com.

Reboot Your Soul is een mengeling van funk, jazz, hiphop beats en soul. Op The Hague Jazz 2007 was Rob al te horen met zijn band, waarin Cyril Directie de drums voor zijn rekening neemt. Op 13 juli speelt hij om 20.00 uur in de Mississippi-zaal op het NSJ.

Je kunt twee kaarten winnen op de website van Arrow Jazz FM door de vraag te beantwoorden in welk jaar hij afstudeerde in Rotterdam.

» Klik hier om om aan de prijsvraag mee te doen.
» Klik voor meer foto's van Rob met Cyril Directie op The Hague Jazz 2007.
zoeken
zoeken