After Forever fan-videoclip online

Video als aanloop naar Live Earth

Muzieknieuws 04-07-2007 15:05

Een enthousiaste fan van de Nederlandse band After Forever heeft een videoclip gemaakt bij het nummer Equally Destructive. Het gaat om een geëngageerde filmpje dat goed aansluit bij de maatschappelijke boodschap van de song.

"Een indrukwekkende weergave", volgens drummer André Borgman en de rest van de band. Oordeel zelf:

Touren
Het nummer Equally Destructive is afkomstig van het vijfde en gelijknamige studioalbum ‘After Forever’. Om het album te promoten, gaat de band in september op tour door Europa, gevolgd door een tournee in de VS (oktober) en Latijns Amerika (november).

Ook in thuisland Nederland gaat het goed met After Forever. De band staat op 18 augustus op Lowlands tussen internationale grootheden als The Killers, Kaiser Chiefs, Basement Jaxx en Tool.

Live Earth
De videoclip is een mooie aanloop naar de Live Earth-concerten. Een initiatief van de Amerikaanse politicus Al Gore, bestaat Live Earth uit een serie optredens om aandacht te vragen vooor de risico’s van klimaatverandering. Live Earth vind plaats op zaterdag 7 juli op acht plaatsen wereldwijd.

Amsterdam
In Cultuurpark Westergasfabriek te Amsterdam kun je terecht voor optredens van onder meer Ali B. Op grote schermen kun je concerten van o.a. Madonna, Red Hot Chili Peppers en The Police volgen.

zoeken
zoeken