Joe Satriani & Steve Vai op Arrow Rock 2004
Muziekfestival breidt line-up uit
Muzieknieuws 03-02-2004 15:48
Het Arrow Rock Festival in Lichtenvoorde laat op de website weten dat deze twee populaire rock-gitaristen op zondag 13 juni op het podium staan. Naast hun eigen bands speelt er ook een 'special guest' die vooralsnog onbekend blijft.De artiesten die Arrow Rock heeft kunnen boeken liegen er niet om en daarmee kan het festival onbetwist zichzelf tot een van de grootste noemen met een line-up die wordt aangevoerd door top bands en artiesten.

Tot de definitief gecontracteerde artiesten behoren David Bowie, Herbert Grönemeyer, Blue Öyster Cult, Judas Priest, UFO, Scorpions, Alice Cooper, Motörhead, Bad Company’s Paul Rodgers, Iron Butterfly, Yes, Queensr˙che, Heart en Porcupine.

Het festival duurt 3 dagen, van vrijdag 11 tot zondag 13 juni, in Lichtenvoorde. Er zijn voor het Arrow Rock Festival dagkaarten, driedagenkaarten, weekendkaarten en campingkaarten te koop. Voor prijzen kun je op de festivalwebsite terecht. Kaarten zijn te koop via Ticket Service bij de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, www.ticketservice.nl, 0900 3001250 (45 cpm) en de bekende voorverkoopadressen.