Try-outen bij Q-Factory in Amsterdam - meld je aan
KEY TO Q = Zaal + techniek + Keymusic goodies
Muzieknieuws 04-02-2021 21:09
Meters maken is voor muzikanten lastig in tijden van covid. Daar gaat Q-Factory nu in samenwerking met Keymusic bij helpen met het initiatief KEY TO Q.

Met onze redactie en uitgeverij zijn we gevestigd in het gebouw Q-Factory in Amsterdam. Ons prachtige kantoor is eigenlijk te groot met alle thuiswerkers nu, en het gebouw is akelig stil tijdens deze lockdown, met al die lege oefenruimtes, twee geweldige zalen die staan te niksen, een zinderend café zonder bezoekers, twee winkels van Keymusic die alleen webbestellingen noteren...

Q-Factory wil daar weer dynamiek in brengen met het nieuwe inititiatief KEY TO Q, dat wij vanuit ons magazine natuurlijk van harte ondersteunen, evenals muziekwinkel Keymusic, dat net een groot filiaal heeft geopend in het gebouw.

KEY TO Q – de ins en outs
Bands en artiesten in alle categorieën (rock, pop, hiphop, electro, jazz, world, crossover, metal etc) kunnen zich aanmelden om op vrijdagavond lekker te komen spelen, waarbij Q-Factory je de spreekwoordelijke sleutel geeft tot de kleine zaal inclusief techniek, een technicus en een stagemanager krijgt.

Publiek mag erbij, volgens de dan geldende regels. Je kan zo je nieuwe repertoire live uitproberen, kijken hoe het loopt met je nieuwe bandleden, wat nieuwe technische foefjes uitproberen, wellicht met gebruikmaking van dat geweldige lcd-scherm achter het podium, of gewoon even die covid-roestigheid van je af te spelen. Maximaal twee bands per avond!

Niet alleen krijg je de sleutels tot de zaal maar ook helpt Keymusic je nog eens met vette goodies (waarover ze later meer bekendmaken).

Op 5 maart vindt de première plaats!

Je kan je aanmelden via events@q-factory-amsterdam.nl.  
En check het Facebook event

Alles is gratis – ook voor publiek!

www.q-factory-amsterdam.nl
Atlantisplein 1, 1093 NE Amsterdam