Dennis Chambers op Herfstfest in oktober!
Kaartverkoop - earlybird - begint a.s. maandag 8 april 10.00 uur
Muzieknieuws 05-04-2019 16:06
Op zondag 13 oktober 2019 is het weer Herfstfest in het Paard, Den Haag. En vandaag, als partner van Herfstfest, mogen we de eerste naam bekend maken. En dat is er niet zomaar eentje! Dennis Chambers! Koen Herfst viert met zijn Herfstfest, inmidddels uitgegroeid tot het grootse drumfestival van de Benelux, een lustrum: het wordt alweer de vijfde editie. Opnieuw in alle zalen van het Paard in Den Haag. Meer namen worden binnenkort bekendgemaakt.

Earlybird tickets zijn alleen de komende week te koop (vanaf maandag 8 april via https://www.paard.nl/event/herfstfest-2019/ en kosten € 12,50 inclusief servicekosten. 

Dennis Chambers
Chambers begon met drummen toen hij vier jaar oud was and speelde al op zijn zesde in diverse nachtclubs in de buurt waar hij opgroeide, Baltimore, USA. Hij speelde op vele Sugar Hill releases en voegde zich op zijn 18e bij Parliament/Funkadelic. In 1986 werkte hij voor het eerst samen met de John Scofield band en sindsdien heeft hij met de grootsten der aarden in de jazz-fusion gespeeld. Ook tourde hij intensief met Santana. Hij is inmiddels een levende drumlegende, die je op Herfstfest van dichtbij in actie kunt zien! 

PLACE TO BE!
Drumfestival Herfstfest is ‘the place to be’ voor iedereen die iets met drummen heeft. Het programma wordt zoals ieder jaar spectaculair, met optredens en workshops door vele topdrummers in de Grote Zaal, Kleine Zaal én het Podiumcafé, een drumbeurs, snelheidswedstrijden en give-aways.

Drumfestival Herfstfest
Tickets € 12,50 incl. servicekosten
Zondag 13 oktober, 13:00 uur, Paard, Den Haag