Meespelen met Megadeth-bassist Dave Ellefson op 18 oktober in 013 Tilburg?
Tijdens zijn soloshow Basstory
Muzieknieuws 09-10-2018 20:55
Op donderdag 18 oktober komt Megadeth-bassist David Ellefson naar 013 in Tilburg met zijn soloprogramma Basstory: An Intimate Evening of Riffs and Repartee with David Ellefson. Hij combineert een solo-optreden met verhalen over zijn leven: van dieptepunten in naam van de rock n roll tot de absolute hoogtepunten in zijn carriere met Megadeth. En hij zoekt een drummer en gitarist om die avond twee Megadeth-nummers met hem te spelen! Wil je dat? Lees dan hier hoe je dat kan regelen!

David Ellefson zelf zegt over zijn Basstory-show, waarmee hij momenteel langs clubs en scholen tourt: ‘Ik heb altijd veel clinics gegeven en heb in Australië een spoken word tour gedaan waarin ik mijn boek My Life With ‘Deth presenteerde. Dat vond ik heel leuk om te doen, om fans te ontmoeten en met ze kennis te maken op een intiem niveau. Dat heeft ertoe geleid dat ik nu Basstory doe. Ik laat niet alleen mijn favoriete bassriffs horen, maar vertel ook het verhaal erachter.’

Gitarist en drummer gezocht
Tijdens Basstory wil Ellefson twee Megadeth-nummers spelen en daarvoor zoekt hij een drummer en gitarist die Symphony of Destruction en Peace Sells, But Who’s Buying? kunnen spelen en dat samen met hem de 18de oktober willen doen in 013. 
Ben je gitarist of drummer die dat wil en kan? Stuur dan een video in, waaruit we je spel kunnen beoordelen. Uit de video’s maken 013, Musicmaker, Gitarist en Slagwerkkrant een keus wie de gelukkige is.

Gitaristen sturen de video of de link naar hun video naar info@gitarist.nl 
Drummers sturen de video of de link naar hun video naar info@slagwerkkrant.nl 
Vermeld natuurlijk ook je gegevens: email en mobiel nummer. 
Inzenden kan tot en met a.s zondagavond 14 oktober. 

Megadeth
Ellefson is een betrouwbare, amicale, no-nonsense figuur die riffs laat ronken en zijn bas door een muur van gitaren kan prikken. Zo laat David ‘Dave’ Ellefson, bassist en mede-oprichter van Megadeth, zich het beste omschrijven. Megadeth behoort samen met Metallica, Slayer en Anthrax tot de zogenoemde ‘Big Four’: de vier meest invloedrijke heavy metalbands ter wereld.

Basstory: An Intimate Evening of Riffs and Repartee with David Ellefson.
Locatie: 013, Tilburg
Datum: do 18 okt '18
Zaal open: 19:30u
Aanvang: 20:30u
Entree: € 27,60 (incl. €2,60 servicekosten)
Tickets online bestellen? Klik hier.