Leif de Leeuw Band vr 17-8 in Musicon Den Haag
Met Tim Koning op drums
Muzieknieuws 10-08-2018 17:16
Over zijn album Until Better Times schreef ons zusterblad Gitarist een half jaar geleden: 'Leif de Leeuw is een oude ziel in een jong lichaam. Van het nieuwe album van zijn Leif de Leeuw Band druipen de classic rock-invloeden af die we kennen van The Allman Brothers, Led Zeppelin, Joe Walsh en Jeff Beck.'
Vrijdag 17 augustus is de Leif de Leeuw Band te zien in Musicon, voor een speciaal optreden tijdens de DrumDrieDaagse. DrumDrieDaagse? Ja! Want drummer Tim Koning geeft overdag een clinic daar en zal ís avonds live met de Leif de Leeuw Band laten zien wat hij in zijn lessen naar voren laat komen!

Tickets online bestellen voor € 7,50 (exclusief servicekosten), klik hier.  
(entree gratis voor deelnemers aan de DrumDrieDaagse)

De Leif de Leeuw Band, met verder Boris Oud (bas) en Sem Jansen (gitaar), viel meerdere malen in de prijzen. Zo wonnen zij eind 2014 de Dutch Blues Challenge en werden ze in 2015 uitgeroepen tot ‘Best Band 2015’ door de European Blues Awards. De band sleepte dan wel twee blues-prijzen binnen, maar zij laten zich niet beperken door muzikale grenzen. Meerdere stijlen, zoals funk, soul, roots, fusion, country en rock zijn terug te horen in hun muziek.De band van Leif de Leeuw (23), die in 2016 door de lezers van Gitarist werd uitgeroepen tot bluesgitarist van het jaar, heeft inmiddels twee albums uitgebracht.  De band deed ook tal van internationale festivaloptredens zoals Sziget, Ribs ’n Blues, Sziget en Blues ’n Jazz Rapperswil, en tourde door Duitland, Luxemburg, Zwitserland, Tjechië, Hongarije, Slowakije, België en Oostenrijk.

Maar nu dus in Musicon! Vrijdagavond 17 augustus!

Check hier. https://www.facebook.com/events/487354638373994/

Tickets online bestellen voor € 7,50 (exclusief servicekosten), klik hier.  
(entree gratis voor deelnemers aan de DrumDrieDaagse)