Jeff Salem lanceert boek+cd over '70s-funk

Lespakket over drummen met blazerssectie

Artist news 23-11-2008 15:30

'Messin’ wid da Bull' is deel twee van Hudson Music’s serie Turn It Up & Lay It Down. Het boek en bijbehorende cd zijn van de hand van internationaal gerenommeerd drummer, auteur en docent Jeff Salem.

De titel 'Messin’ wid da Bull' verwijst naar de Amerikaanse variant van het gezegde "Wie de bal kaatst...": "What do you get when you mess with the bull? You get the horns!"

En dat is precies het onderwerp van deze release: je leert meespelen met tracks die een muzikaal eerbetoon vormen aan die fantastische horn bands uit de jaren '70, zoals Tower of Power, Blood, Sweat & Tears, Chicago en Earth Wind & Fire.

In 'Messin’ wid da Bull' geeft Jeff Salem een heldere uitleg over de beste aanpak van funkgrooves, -fills en het plaatsen van de blazers ten opzichte van de drumpartijen.

Er zijn uitgewerkte suggesties voor beginners, gevorderden en vergevorderden dus iedereen kan er mee aan de slag.

Als bonus bevat het boek een toegangscode voor een speciaal deel van www.hudsonmusic.com waar Jeff verscheidene grooves en fills uit het boek voorspeelt.

De gratis te downloaden mp3's kun je bovendien zonder problemen overzetten naar je pc of draagbare mp3-speler. De combinatie van boek, meespeel-cd, online tracks en video's zorgen voor een complete methode waarmee iedere drummer zijn funkskills kan verbeteren.

Het 'Messin’ wid da Bull' combopack is verkrijgbaar bij de betere drumshops en muziekwinkels. De verkoopadviesprijs is $24,95 (iets minder dan €20,-).
zoeken
zoeken