Release van de week: The Pineapple Thief - Give It Back

Release van de week: The Pineapple Thief - Give It Back

Vandaag verschenen: 13 mei 2022

Dat is nog eens een leuke manier om je topnummers te re-releasen: je neemt ze gewoon opnieuw op, in nieuwe arrangementen en met een nieuwe drummer! De progrock-band bestaat al 23 jaar, maar kreeg met .....meer »»

Release van de week: Halestorm - Back From The Dead

Vandaag verschenen: 6 mei 2022

Amerikaanse metalrockband Halestorm bestaat al bijna 25 jaar en toch is dit pas hun vijfde studioalbum. Frontvrouw Lizzy Hale heeft een overtuigende stem die lekker in distortion kan schieten, maar oo.....meer »»

Release van de week: Rammstein - Zeit

Vandaag verschenen: 29 april 2022

Enige tijd gingen er geruchten dat het titelloze Rammstein-album uit 2019 de laatste zou zijn van de industriële metalgiganten uit Duitsland. Inmiddels is er in 'Zeit' verrassend snel een opvolger......meer »»

Klimaat: de muziekwereld slaat alarm

Maak kennis met Music Declares Emergency Nederland

Afgelopen vrijdag was het Earth Day, een van de driehonderdvijfenzestig dagen die alarm moeten slaan over de noodsituatie van het klimaat. Ook de muziekwereld laat van zich horen. De internationale or.....meer »»

Release van de week: Mell & Vintage Future - Break The Silence

Vandaag verschenen: 15 april 2022

Dit is het derde studioalbum van Mell & Vintage Future, de prettig eigenzinnige band van Melanie Jonk, Nico Brandsen en natuurlijk Ton Dijkman. Twaalf nieuwe tracks, waaronder de ingetogen single "Fro.....meer »»

Release van de Week: M ft. M - Marike Jager & Martijn Bosman

Vandaag verschenen - 8 april 2022

‘M ft. M’, aka superkrachten Marike Jager en Martijn Bosman brengen hun eerste EP uit. Aansluitend touren ze door het hele land. Afgelopen dinsdag was het duo bij ons de redactie voor de Aquarium .....meer »»

M ft. M = Marike Jager & Martijn Bosman in Aquarium Sessions - videoserie met drie live tracks en een interview

EP komt uit op vrijdag 8 april 2022

Gerenommeerd zangeres en songwriter Marike Jager en sterdrummer Martijn Bosman hebben hun krachten gebundeld onder de naam M ft. M en brengen 8 april 2022 hun eerste EP uit. De dag voordat de EP uitko.....meer »»

Release van de Week: Red Hot Chili Peppers - Unlimited Love

Vandaag verschenen - 1 april 2022

De Red Hot Chili Peppers zijn terug van weggeweest. In oude formatie met gitarist John Frusciante, en vanzelfsprekend Chad Smith, lanceert de band vandaag hun twaalfde studioalbum Unlimited Love. De n.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken