ESNS showcasefestival volop aan de gang tot en met zaterdag 22 januari - verslagen van uur tot uur!

ESNS showcasefestival volop aan de gang tot en met zaterdag 22 januari - verslagen van uur tot uur!

Verslagen en video's van de online-editie van Eurosonic Noorderslag - 19-22 januari 2021

Elke avond tientallen showcases van woensdag 19 januari tot en met zaterdag 22 januari, die gratis zijn te volgen via een livestream vanaf drie podia tegelijk. Dat is ESNS 2022, En voor professionals .....meer »»

Pierre Courbois (81) - gratis livestream concert

Viering 80ste verjaardag op Bimhuis YouTube-kanaal (zo 9 januari)

Nee, het is geen schrijffout! De 81-jarige jazzdrummer viert daadwerkelijk zijn uitgestelde 80ste verjaardag in Het Bimhuis. En hoewel de timing wonderwel lijkt te passen bij Courbois’ volkomen eige.....meer »»

Kerstworkshops Cesar Zuiderwijk worden lenteworkshops

Workshops vinden nu plaats van 26 maart tot en met 3 april 2022

Elk jaar geeft Cesar Zuiderwijk een serie kerstworkshops in zijn eigen ruimte in den Haag. Wegens de coronamaatregelen kunnen die workshops nu niet doorgaan. Maar Cesar heeft ze omgedoopt tot lentewor.....meer »»

Release van de Week: Art Blakey - First Flight to Tokyo: The Lost 1961 Recordings

Vandaag verschenen - 10 december 2021

Dat is lang geleden, dat ik een album hoorde beginnen met een drumsolo. En wat voor een. De solo 'swingt de pan uit', zoals dat in jazztermen natuurlijk heet. En toen in 1961 kon dat natuurlijk nog ge.....meer »»

Release van de Week: Epica - Omega Alive

Vandaag verschenen: 3 december 2021

Bij gebrek aan tourmogelijkheden presenteerde Epica in juni een livestream waarbij kosten noch moeite gespaard werden. Het visueel aantrekkelijke, maar ook muzikaal indrukwekkende resultaat is vandaag.....meer »»

Release van de Week: Deep Purple - Turning To Crime

Vandaag verschenen: 26 november 2021

Over ouwe rockers gesproken: Deep Purple is alive and kicking, en dat willen ze graag weten. Op hun nieuwe album “Turning To Crime” zijn de rocklegendes duidelijk in topvorm en zetten ze twaalf ov.....meer »»

Release van de Week: Silk Sonic - An Evening With...

Vandaag verschenen: 12 november 2021

Eindelijk is het full album van Silk Sonic uit. Het funky superduo Bruno Mars en Anderson .Paak verraste de muziekwereld maart 2021 met de track "Leave The Door Open", een ubercoole video, en vooral m.....meer »»

Dubbeldrums Ben Shanbrom met Baard Kolstad op Earthside single

Drum Playthrough van Earthside's All We Knew And Ever Loved wegens National Drummer Day

De single All We Knew And Ever Loved van Earthside kwam in augustus uit. Aanstaande vrijdag komt de versie waarin de dubbeldrums van Earthside-drummer Ben Shanbrom en gastdrummer Baard Kolstad uit op .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken