Release van de week: Leendert Haaksma - 12 Combustions - met Martijn Vink

Release van de week: Leendert Haaksma - 12 Combustions - met Martijn Vink

Vandaag verschenen: 15 oktober 2021

Leendert Haaksma heeft met Michel van Schie op bas en Martijn Vink op drums een geweldig eerste album onder eigen naam afgeleverd. De titel van de eerste track op het album, Bonham, verraadt al waar.....meer »»

Warme en sfeervolle Celebration for Eddy

Yoran’s verjaardagsfeestje voor Eddy ontaardt in prachtig concert

Op woensdag 6 oktober presenteerde Yorán Vroom zijn “Celebration for Eddy”, een feestelijke muziekavond voor zijn voormalige drumleraar en inspirator Eddy Veldman, die de dag daarvoor 70 jaar oud.....meer »»

Yorán Vroom’s Celebration for Eddy (6 oktober 2021)

Eddy Veldman 70 jaar (5 oktober 2021)

Morgen, op dinsdag 5 oktober 2021, wordt de zeer geliefde en gewaardeerde drummer/educator uit Amsterdam, Eddy Veldman, 70 jaar oud. De dag daarop, woensdag 6 oktober, is er een mooie tribute-avond in.....meer »»

100 drummers spelen Come Together voor 'Why Hunger?'

Briljant arrangement in schitterende montage voor het goede doel

Ringo Starr trapt af met zijn song Come Together, en 100 drummers en vele andere muzikanten volgen in een uitgebreid arrangement en een montage waarin allerlei stijlen voorbijkomen en elke drummer in .....meer »»

Deze zondag 3 oktober: Herfstfest on Tour in Eindhoven en Rotterdam

Voorafgaand aan Drumfestival Herfstfest zondag 10 oktober in Den Haag

Cesar Zuiderwijk, Koen Herfst, Joran Dijkstra en TikTok drummer Rens stappen deze zondag in de bus om twee 'Instores' te doen in de winkels van Keymusic in Rotterdam en Eindhoven. Keymusic is partner .....meer »»

Release van de week: Yes - The Quest

Vandaag verschenen: 1 oktober 2021

Een nieuw studio-album van Yes! Met vanzelfsprekend Alan White op drums. Hij is al vijf decennia lang de drummer van deze symfonische supermacht. In de komende editie van Slagwerkkrant een interview m.....meer »»

Ton Dijkman wint Humble Heroes Award 2021

Verkozen door collega-muzikanten

Op 28 september werd in TivoliVredenburg (Utrecht) bekend gemaakt dat Ton Dijkman winnaar is van de Humble Heroes Award 2021. Deze prijs is onderdeel van de verkiezingen voor de Zilveren en Gouden Not.....meer »»

Release van de Week: Wies - Het Is Een Wies

Vandaag verschenen - 17 september 2021

We zaten met smart te wachten op het debuut van dit fijne trio. Het Is Een Wies komt vandaag uit en we spraken met bassist Tobias over de afgelopen drie jaar, het opnemen en natuurlijk de gebruikte sp.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken