Je kan je nu inschrijven voor de DrumDrieDaagse 2021 - 13-14-15 augustus

Met Nicky Loman, Rick van Wort, Mario Goossens en vele anderen

Events 08-04-2021 22:04

De 20ste editie van de DrumDrieDaagse vindt plaats van vrijdag 13 augustus tot en met zondag 15 augustus 2020. Drie dagen waarin je ongelooflijk veel opsteekt, heel veel lol hebt met je mededeelnemers en docenten, en weer een jaar vooruit kunt met de oefeningen en ideeën die in die drie dagen op je afkomen. Natuurlijk zullen we deze editie coronaproof laten plaatsvinden, volgens de op dat moment geldende regels.

Cesar Zuiderwijk en Slagwerkkrant organiseren de DrumDrieDaagse elk jaar weer met veel plezier! De 72 deelnemers krijgen tijdens die drie dagen van 10.00-18.00 uur 2 clinics per dag en 5 groepslessen per dag (6 personen in elk groepje) en ‘s avonds zijn er ook activiteiten, zoals een concert en een sessieavond waaraan je mee kunt doen. Dus zeker als je nog niet eerder hebt meegedaan aan de DrumDrieDaagse, grijp je kans!

Het inschrijfformulier vind je op www.drumdriedaagse.nl 

De clinic line-up voor 2021 zal dezelfde zijn (onder voorbehoud van beschikbaarheid) als die we voor 2020 van plan waren, en alleen virtueel hebben kunnen doen: Nicky Loman (Candy Dulfer, Waylon), Mario Goossens (Triggerfinger, Sloper), Simone Sou (Chico Cesar, N.E.W.S), Rick van Wort (Nielson, Vreemde Kostgangers), René Spierings (Percossa), Cesar Zuiderwijk (Golden Earring, Sloper), Koen Herfst, Olaf Fase, Mark Eeftens, Fred Cohen, Dennis Boxem, Gerben de Bruijn, Peter-Jan Eusman, Tim Koning, Rob Kramer, Erk Willemsen, en Sarah Lavinia Feenstra & The Smart. 

DRIE DAGEN CLINICS EN DRUMLESSEN
De deelnameprijs voor de 3 dagen, inclusief het bijwonen van 6 clinics en 15 lessen in privégroepjes van 6 personen, gegeven door een 16-tal docenten, 3 lunches en 3 consumpties per dag is € 275,-. De factuur wordt in mei verzonden.

Mocht de DrumDrieDaagse wegens de coronamaatregelen toch niet doorgaan, dan wordt het geld onmiddellijk teruggestort.

DrumDrieDaagse is een project van Slagwerkkrant en Cesar Zuiderwijks Music Station.

augustus: vr-za-zo 13-14-15, Musicon, Soestdijksekade 345, Den Haag
www.drumdriedaagse.nl 

 

zoeken
zoeken