Ruben van der Velde drumclinic Identify Yourself bij Drumland

Donderdag 16 januari op Slagwerkkrant Podium bij Terpstra Muziek Drumland in Lijnden

Events 12-12-2019 22:12

Op het Slagwerkkrant Podium van Terpstra Muziek Drumland in Lijnden, onder de rook van Amsterdam, zijn er al heel wat mooie clinics gepasseerd de laatste jaren. In januari 2020 komt Ruben van der Velde langs voor zijn clinic Identify Yourself!

Met zijn clinic Identify Yourselfken oewijge op z’n Brabants – gaat hiphopdrummer Ruben van der Velde op ons Slagwerkkrant Podium in op het ontwikkelen van sound, persoonlijkheid en spel. Dit alles op humoristische wijze aangevuld met anekdotes uit zijn drumcarrière, play-alongs van de diverse artiesten waar hij voor opgenomen heeft en ruimte voor vragen en samenspel (twee drumstellen op het podium).

Ruben speelt of speelde bij onder meer Wudstik, Lil Kleine, Rob Dekay, Dio en Gers Pardoel, en is eigenaar van de Fields Studio in Breda. Dit is een clinic voor drummers van alle niveaus, maar vooral handig voor drummers die denken dat ze alle lessen wel hebben gehad en alles binnen een minuut onder de knie hebben. Want wat vaak gebeurt bij deze ‘uitgeleerde’ drummers, is dat ze zich te weinig bewust zijn van hun eigen identiteit.

Ruben van der Velde Clinic
donderdag 16 januari, 20.00 uur, Slagwerkkrant Podium, Terpstra Drumland, Lijnden

Tickets € 10,- op www.drumland.nl

 

zoeken
zoeken