Doe mee aan De Drummersdag 7 februari in Amsterdam

Met Ton Dijkman, Rick van Wort, Cesar Zuiderwijk, Philip Moser, Bernt Nellen en Fred Cohen

Events 07-01-2016 09:01

Met je collega-drummers (van beginner tot gevorderd, van jong tot oud, van jazz tot metal) een hele dag alles uitwisselen wat met drummen te maken heeft. De derde editie van De Drummersdag vindt plaats in het Muziekpakhuis in Amsterdam, op zondag 7 februari, van 10 tot 6. Schrijf je nu in!
Met clinics van topdrummers en -docenten Ton Dijkman, Rick van Wort, Cesar Zuiderwijk, Philipp Moser, Bernt Nellen en Fred Cohen. Je krijgt op De Drummersdag twee clinics en vijf groepslessen.
De Drummersdag is een project van initiatiefnemer Fred Cohen, Het Muziekpakhuis en Slagwerkkrant en wordt mede mogelijk gemaakt door Roland drums.

De derde editie van De Drummersdag in Amsterdam biedt clinics en lessen van zes topdrummers/docenten. 

Met clinics van topdrummers en -docenten Ton Dijkman, Rick van Wort, Cesar Zuiderwijk, Philip Moser, Bernt Nellen en Fred Cohen, Dát is De Drummersdag, die op zondag 7 februari 2015 in het Muziekpakhuis Amsterdam zal plaatsvinden. Je krijgt op De Drummersdag twee clinics en vijf groepslessen.

Schrijf je nu in! Een dag lang lessen en clinics kost 95 euro. Het inschrijfformulier vind je op: 
www.slagwerkkrant.nl/events/drummersdag

Ton Dijkman is al vele jaren de vaste drummer van Marco Borsato, en heeft met de nieuwe plaat Evenwicht alweer dubbel platina bereikt. Eind februari doe hij met Borsato weer een serie Symphonica In Rosso-concerten in Ziggo Dome en begin februari tourt hij met de 3Js. Daartussendoor dus een clinic en groepslessen bij ons!

Rick van Wort
speelde een paar jaar met Jett Rebel en geeft 30 december zijn laatste concert met de band. Ondertussen is hij alweer terug bij zijn oude liefde, het Re:Freshed Orchestra, elke donderdag op tv bij de Dino Show te zien. En ook is er weer tijd voor clinics (zie het Sandlane-verslag verderop in deze rubriek en het artikel over Musicfair).

Philipp Moser aka Flip Mo is de flegmatieke drumdocent annex drummer van het waanzinnige Spinifex Maximus.

Bernt Nellen is actief in verschillende genres: jazz, pop, Braziliaanse muziek, geïmproviseerde muziek en danstheater en speelde met Bernie’s Lounge en Man Bites Dog.

Fred Cohen is oprichter van Het Muziekpakhuis, en vermaard om zijn enerverende drumgroepen tijdens DrumDrieDaagse en Drummersdag. Kom het zelf ervaren hoe het is om samen te spelen in de drummersgroep! 
 

Cesar Zuiderwijk, need we say more???


 Rick van Wort

Muziekpakhuis
Het Muziekpakhuis in Amsterdam is al meer dan dertig jaar een van dé plekken in Amsterdam om drum- en percussielessen te volgen. In de jaren tachtig was Fred Cohen de initiatiefnemer van deze particuliere muziekschool. Nu organiseert hij samen met Muziekpakhuis Amsterdam en Slagwerkkrant De Drummersdag.

Schrijf je nu in! Een dag lang lessen en clinics kost 95 euro. Het inschrijfformulier vind je op: 
www.slagwerkkrant.nl/events/drummersdag

Het Muziekpakhuis
Alberdingk Thijmstraat 19
1054 AH Amsterdam

www.muziekpakhuis.nl  


zoeken
zoeken