Drummersdagen, drummersdagen, drummersdagen
Blog 08-01-2014 12:25

Wij drummers zijn een apart volk. We kruipen graag bij elkaar. Om van elkaar te leren, om geïnspireerd te raken van wat de ander doet, om samen te spelen. 

Sandlane Sessions en Slagwerkkrant Podium
Met Slagwerkkrant creëren we elk jaar een flink aantal mogelijkheden om die behoefte te kunnen vervullen. We zitten bijvoorbeeld al in ons derde jaar Sandlane Sessions, onlangs nog met Mario Goossens. En op ons kersverse Slagwerkkrant Podium bij Drumland in Lijnden hebben we inmiddels al een paar ijzersterke clinics voorbij zien komen. 

d3d groepsfoto

DrumDrieDaagse
De DrumDrieDaagse is het allerbeste voorbeeld dat we kunnen geven. Van 8 tot en met 10 augustus kruipen we voor de dertiende keer bij elkaar in Musicon Den Haag. Samen met Cesar Zuiderwijk organiseren we deze altijd fantastische get together met een zestiental topdocenten en 72 deelnemers.
Je kan je nu al inschrijven! Binnenkort maken we bekend welke docenten dit jaar mee gaan doen. 


De Drummersdag
In samenwerking met Het Muziekpakhuis in Amsterdam starten we nu ook nog een nieuw evenement, De Drummersdag. Op zondag 9 maart gaat de eerste editie plaatsvinden. Leuk als je meedoet!
Lees er alles over in het artikel elders op deze site

Een van de drummers die op De Drummersdag lessen zal gaan geven is Igor Plzak. Hij zal ons balkanritmes bijbrengen. Zie hem hier aan het werk met de band Ramorski.

 

 drummersdag