Steve Smith & Vital Information 25th anniversary special

Steve Smith & Vital Information 25th anniversary special

Deel II: de soundcheck

Steve Smith is momenteel op tour voor zijn 'Sonor Steve Smith 30th Anniversary World Clinic Tour'. 2008 is een druk jaar voor de Amerikaanse drummer, zeker gezien het feit dat hij ook al de '25th Anni.....meer »»

Pierre Courbois live

VPRO/Boy Edgar Prijs-tournee begonnen

Op 19 mei 2008 ontving Pierre Courbois de VPRO/Boy Edgar Prijs uit handen van SP-coryfee Jan Marijnissen in het Bimhuis in Amsterdam. Slagwerkwereld.com was aanwezig bij de uitreiking van dé Nederland.....meer »»

Nieuwe drummer voor Detonation

Michiel van der Plicht volgt Thomas Kalksma op

Michiel van der Plicht, bekend van Katafalk, Prostitute Disfigurement en Toxocara, is de nieuwe drummer van Detonation......meer »»

Modern Drummer festival 2008 - dag 2

Tien nieuwe video's Hudson Music op Slagwerkwereld.com

De tweede dag van het Modern Drummer festival had zes andere grootheden op het programma staan. Daaronder bevond zich ook rocklegende Carmine Appice met zijn slagwerkgroep Slamm! De blast beats van De.....meer »»

Modern Drummer Festival 2008 - dag 1

Video's Hudson Music online op Slagwerkwereld.com

Op 20 en 21 september 2008 vond het Moder Drummer festival weer plaats in New York. Dit jaar deed Hudson Music online volledig verslag van het festival, bijna real-time met de activiteiten aldaar. Sla.....meer »»

Rick Latham videointerview: "Go back to the basics"

Funkmeester komt met nieuwe dvd in 2009

Rick Latham was een van de artiesten die een clinic gaf op het vijfde Adams Drumworld-festival op 14 september 2008. De auteur van een van de meest beroemde drummethodes speelde inclusief bassist op h.....meer »»

Nick D'Virgilio: een exclusief videointerview

Drummer kondigt nieuwe band aan met Thomas Lang

Nick D'Virgilio is een van die drummers die je altijd kunnen verrassen. Tijdens het Adams Drumworldfestival op 14 september meldde hij tijdens ons interview met hem tussen neus en lippen door dat hij .....meer »»

Bill Bruford meets Michiel Borstlap

'In Two Minds' live zichtbaar

Eind augustus gaf Bill Bruford met Michiel Borstlap een concert ter ere van hun nieuwe cd 'In Two Minds' in het SJU Jazzpodium in Utrecht. Nadat de twee meestermuzikanten elkaar vonden in Nijmegen in .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken