Video's Roy Mayorga & Josh Devine Drummer Live!

Video's Roy Mayorga & Josh Devine Drummer Live!

Drummer Live 2009: 13 & 14 juni in Londen

Op 13 en 14 juni vindt Drummer Live 2009 weer plaats Londen. In onze serie artikelen van de 2008-editie van het drumfestival komen nu Roy Mayorga en Josh Devine aan bod. Met video's natuurlijk, en uit.....meer »»

Gavin Harrison video's Drummer Live! 2008

Line-up 2009 bijna compleet

Drummer Live! 2009 is aanstaande en op Slagwerkwereld.com publiceren we de laatste video's van de 2008-editie van het festival. DL 2009 vindt plaats op 13 en 14 juni in London en heeft ook dit jaar we.....meer »»

Video's Adams Drummersfestival 2009

Deel I: Mel Gaynor en Will Calhoun

In deze eerste serie van drie artikelen over het Adams Drummersfestival in België, breken we open met twee knallers: Mel Gaynor en Will Calhoun. Het 19de Adams Drummersfestival in Tessenderlo werd op .....meer »»

Bram Hakkens' Kyteman-grooves

Video's van een drummer 'in time' & 'on time'

Stel je voor: je geeft je leven aan drummen en muziek, je rent je rot van sessies naar lessen, speelt met veel verschillende muzikanten in allerlei formaties en plotseling heeft een artiest jouw groov.....meer »»

Video's Van Merwijks Music Machine 2009

Latin Soul & Boogaloo met Roberto Vizcaino en Gianna Tam

Traditiegetrouw tourde Lucas van Merwijk in februari weer met zijn jaarlijkse editie van Van Merwijks Music Machine door Nederland. Dit jaar was het programma een ode aan Latin Soul & Boogaloo. Net al.....meer »»

Tourreport Juan van Emmerloot met Stef Burns

Live dvd optreden Turijn in de maak - bekijk video Space Time

Sinds 25 februari is Juan van Emmerloot weer op tour met Stef Burns. Op de vroege zaterdagmorgen van 7 maart spraken we de Slagwerkwereld.com-endorser en de bandleider voor een kleine update over de t.....meer »»

Videopreview Van Merwijks Music Machine 2009

Latin Soul & Boogaloo swingt de pan uit

De jaarlijkse februaritour van Van Merwijks Music Machine loopt alweer bijna ten einde. De unieke groep speelt nog op 20 februari bij het Institute of Social Studies in Den Haag en 22 februari in de D.....meer »»

The Big Bang video's: de opening

Nagoya Marimbas en Capoeira

In onze serie artikelen over The Big Bang doen we op Slagwerkwereld.com verslag in volgorde van het programma zoals het elke avond op het toneel te zien was. Naast de programma-onderdelen geven we ook.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken