Bram Hakkens rechtstreeks vanuit Vancouver

Bram Hakkens rechtstreeks vanuit Vancouver

Waylon-tour update vanuit Canada met broadcast video

Bram Hakkens, die vooral bekend staat als de drummer van Kyteman's Hip Hop Orchestra, is sinds een aantal maanden ook de vaste drummer in de band van Waylon: de zanger die als eerste Nederlandse artie.....meer »»

Stephen van Haestregts afscheid in Antwerpen

Laatste show als drummer van Within Temptation

Stephen van Haestregt zat acht jaar lang op de drumkruk bij Within Temptation maar kondigde onlangs aan te vertrekken. In Antwerpen nam hij afscheid van alle fans tijdens het laatste optreden van With.....meer »»

Roadburn smeult onder stof en as

Vulkanologische problemen blijken geen beperking

Roadburn, het veelzijdige heavy muziekfestival, gehouden van 15 t/m 17 april in 013 en het Midi Theater in Tilburg, verlegde grenzen en verruimde de geest......meer »»

Bozzio Holdsworth Levin Mastelotto

Een tour van eenmalige avonden

Het concept luidt: geen afspraken. ‘Ongelimiteerde acceptatie’ zo omschreef Terry Bozzio na afloop van het concert in Paradiso aan ons het groepsgevoel in dit kwartet. Dat betekent uitgesponnen improv.....meer »»

Ludwig 100th Anniversary Road Show

Videoviering van 100 jaar drums

In 2009 bestond het merk Ludwig precies 100 jaar. Om dit te vieren reisde in november een Ludwig-team door Duitsland en de Benelux met de Ludwig 100th Anniversary Road Show Tour. Op 8 november eindigd.....meer »»

Knobsticker: diep, tot op de houtring

Groovend hout uit het woud van Cellid en Abmip

De twee houthakkers van Knobsticker komen uit Rekçitsbonk. Een plaats onder, nabij of nergens in de buurt van Polen. Toch is hun nationaliteit er een die er niet toe doet. Niemand, zelfs zijzelf niet,.....meer »»

Gianna Tam presenteert 'Make me Smile'

Een allround debuutalbum

Op 25 september presenteerde Gianna Tam haar eerste solo album in Panama in Amsterdam. Op slagwerkwereld.com kennen we haar vooral van haar werk bij Drums United, Van Merwijks Music Machine en Bongoma.....meer »»

Exclusieve video's met Epica-drummer over zijn opnames

Ariën van Weesenbeek speelt drumpartijen van 'Design Your Universe'

De Nederlandse symphonische/gothic metalband-met-vrouwenzang Epica, met Ariën van Weesenbeek op de drumkruk, is tot ver over de landsgrenzen bekend. Voor de release van hun gloednieuwe album, 'Design .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken