Pimba Workshop Utrecht

Pimba Workshop Utrecht

Eigentijdse artiesten als Justin Timberlake, Christina Aguilera, Destiny's Child en The Neptunes maken dansbare muziek die uitstekend in het gehoor ligt, maar drummers tot wanhoop kunnen drijven. Want.....meer »»

Kloosterclinic Hans Eijkenaar

Op 12 februari gaf Hans Eijkenaar de langverwachte clinic in Kunstencentrum het Klooster in Woerden. Zo’n 70 drummers wisten de weg te vinden naar de Kloostertuin, het bijbehorende theater van het .....meer »»

CDemo-presentatie Nuestros Derechos

Terwijl de wanna be Idols hun best deden op televisie, speelden buiten het bereik van camera's diverse bands op podia in clubs, jongerencentra, buurthuizen, kroegen en societeiten. Vaak voor mi.....meer »»

Speel je warm voor Virgil Donati - Drums In Concert

Melkweg Amsterdam, 9 november; Mezz Breda, 10 november 2003

In 2002 was Virgil Donati in Nederland met gitarist Steve Vai. Kort daarna deed hij met Planet X een korte tour door de Benelux. Net als bij zijn solo-performances maakte Donati diepe indruk. Een were.....meer »»

Michael Schack Azië-tourverslag

Demotour Asia 2002 - Een nieuwe hype

Vorig jaar, zomer 2001, demonstreerde Michael Schack voor de eerste maal de Roland V-Drums in Azië. De toer die Roland toen organiseerde bracht hem samen met de Engelse gitarist Nick Cooper in Japan, .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken