Van Merwijk's Music Machine

Van Merwijk's Music Machine

Editie 2007 van het unieke project van Lucas van Merwijk

Slagwerkwereld.com endorser Lucas van Merwijk tourde in februari 2007 met een van zijn vernieuwende projecten door Nederland, Van Merwijk's Music Machine. De 'Machine' bleek een unieke band die hij ha.....meer »»

Jeff Queen op eerste Dag van de Snaredrum van Adams

Een online techniekles van de kampioen

Op tweede Paasdag vond de eerste Dag van de Snaredrum plaats bij Adams in Ittervoort. Anders dan we gewend zijn van de 'reguliere' clinics en het jaarlijks Drumworldfestival, was dit een dag di.....meer »»

Clinic Virgil Donati

Adams Drumworld in Ittervoort

Op dinsdag 12 juni kwamen zo’n 500 mensen naar Drumworld in Ittervoort om te genieten van de kunsten van Virgil Donati. Donati verklaarde prompt dat Drumworld zo’n beetje de beste faciliteiten ter wer.....meer »»

The Hague Jazz Festival 2007 - Dag 1

Josh Dion Band voor het eerst in Europa

Op 18 en 19 mei 2007 werd voor de tweede maal het The Hague Jazz Festival georganiseerd. Als het festival vorig jaar nog een tegenhanger voor het naar Rotterdam verhuisde North Sea Jazz Festival geno.....meer »»

Trommelrommeldag 2007

Tiende editie bomvol muzikaliteit

Op zondag 3 juni 2007 vond in Winterswijk de tiende Trommelrommeldag van Interdrum plaats. Een jubileum met een onderhoudende line-up, waaronder Slagwerkwereld.com-endorser Juan van Emmerloot, die voo.....meer »»

Never Say Die!

Death metal van het Noord-Amerikaanse continent

Een zevental death metalbands van het Noord-Amerikaanse continent sloegen de handen ineen voor een reeks concerten onder de noemer ‘Never Say Die!’. Dit alles onder leiding van de Amerikaanse death me.....meer »»

Indoor percussie

Percussion dag en Color Guard & Indoor Percussion Finals

Op zaterdag 31 maart organiseerde CGN in Eindhoven haar jaarlijkse Color Guard & Indoor Percussion Finals, daarnaast werd in Waalre een speciale Percussion dag georganiseerd rond de Amerikaanse gasten.....meer »»

Muzikantendag 2007

Tips en tricks van de professionals

Zaterdag 12 mei 2007 vond de jaarlijkse Muzikantendag plaats in en rond De Melkweg te Amsterdam. Een bomvol programma met een groot aantal panels, workshops, demo- en managementspreekuren om jou muzik.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken