Simon Phillips:

Simon Phillips: "Let the music take over"

Een superclinic van The King of Drums bij Adams Drumworld

Adams Drumworld programmeerde op 30 april - redelijk gewaagd - Simon Phillips voor een clinic met daags erna twee uitverkochte masterclasses. Maar liefst 800 man was aanwezig bij de clinic van de tech.....meer »»

Foto's Dutch Blend Meeting 2008

Wereldmuziek uit Nederland in beeld

Op 23 en 24 mei 2008 vond in Rotterdam de eerste Dutch Blend Meeting plaats; een professionele 'meeting' waar Nederlandse wereldmuziekartiesten werden gepresenteerd aan internationale boekers, zalen, .....meer »»

Clinic Juan van Emmerloot

Muziekhandel Theo Steenbeek, 22 april 2008

Op dinsdag 22 april 2008 gaf Slagwerkwereld.com-endorser Juan van Emmerloot een drumclinic bij Muziekhandel Theo Steenbeek in Nijkerk. Medewerker Jelle Kortes doet verslag voor Slagwerkwereld.com van .....meer »»

Live: Brian Blade & Wolfgang Muthspiel

Bimhuis, Amsterdam - 28 februari 2008

In het goede gezelschap van John Engels, Kim Weemhoff en Ifor Baynes zat Slagwerkkrant-redacteur Mark Eeftens in het mooie nieuwe Bimhuis aan het IJ. Amper bekomen van een fenomenaal concert van SFJaz.....meer »»

Succesvolle eerste editie IPE Championships

DrumSpirit, Unik Star en Edelweiss winnaars

De eerste editie van de IPE Championships, die zondag 30 maart werd gehouden in het Belgische Wevelgem, was een groot succes. Een stampvolle tribune van Evenementenhal De Schelp reageerde enthousiast .....meer »»

Video's Musikmesse Frankfurt 2008

Selvaganesh, Diaz, Verdonk & Fermie

Van 12 tot en met 15 maart 2008 vond de Musikmesse in Frankfurt weer plaats. Het was een van de meest succesvolle in de geschiedenis van de grootste muziekbeurs in Europa. Met maar liefst 112.000 bezo.....meer »»

Room Eleven tot de nok toe gevuld

cd-presentatie 'Mmm... Gumbo?' traditioneel en op smaak

Op woensdag 12 maart 2008, zo rond een uur of acht 's avonds, was Paradiso al bijna volgelopen met fans van de Nederlandse band Room Eleven. Het concert in de uitverkochte en letterlijk tot de nok toe.....meer »»

Dubbelinterview: Stef Burns en Juan van Emmerloot

'World, Universe, Infinity' release v/d maand Slagwerkwereld.com

De Amerikaanse gitarist Stef Burns is in februari release van de maand op Slagwerkwereld.com met zijn nieuwe album 'World, Universe, Infinity'. Ondersteund met twee Europese tours, speelt hij wederom .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken