Randal Corsen Kwarteteert veelzijdig

Randal Corsen Kwarteteert veelzijdig

Een zalig concert, op de zondagmiddag, uit de eerste zomerzon maar terug naar het Caribbeaanse feest - met hetzelfde zonnige gevoel. Sferen. Variërend van Tumba tot Latin, Jazz en zelfs de lichte vleu.....meer »»

Spectaculair optreden Sensual in SJU

Op 28 april 2005 gaf Sensual een optreden, mede verzorgd door de Jazzwinkel in Utrecht, in het SJU-huis in Utrecht. De CD van Sensual was in februari 2005 al CD van de maand op slagwerkwereld.com en n.....meer »»

Finale Uur U

Land of Airplanes wint editie 2005

De finale van het Uur U vond afgelopen donderdag, 24 maart, plaats in Tivoli te Utrecht. Vijf acts streden er om de hoofdprijs: Garcia, Circle J, Land of Airplanes, TreaT en Sunset Vertigo. Uiteindeli.....meer »»

Big Bang 2005

Zaterdag 19 februari 2005 vond de zevende editie van het Big Bang Slagwerkfestival plaats in Vredenburg in Utrecht. Het festival, dat dit jaar vier steden in Nederland bezocht, had in 2005 weer een di.....meer »»

7th Circle en novAct (cd-presentatie)

live @ Willemeen, Arnhem, 4 februari 2005

Terwijl beneden in de kroeg metalbands Warchitect en Prima Nocte speelden, hield NovAct in de zaal bovenin Willemeen de officiële CD-presentatie van hun album "Tales From The Soul"......meer »»

Bleeding Through, Cult of Luna en Ataglance

live @ Goudvishal, Arnhem, 4 februari 2005

Vrijdag 4 februari speelden Ataglance (NL), Cult of Luna (Swe) en Bleeding Through (USA) in de Goudvishal te Arnhem. Terwijl een collega-redacteur elders in de stad in Willemeen genoot van de CD-prese.....meer »»

Spectaculaire clinic Terry Bozzio bij Adams Drumworld

Er zijn meesters en er zijn meesters. Terry Bozzio liet tijdens zijn clinic op 17 januari 2005 bij Adams Drumworld zien dat hij de Meester der meesters is. Behalve zijn innemende persoonlijkheid, was .....meer »»

New Cool Collective Afrobeat Tour 2004

featuring: Tony Allen & Ali Boulo Santo

In concertzaal Tivoli in Utrecht was 16 december 2004 weer een onvergetelijke avond voor de bezoekers en fans van de New Cool Collective. Het collectief onder leiding van Benjamin Herman laat zich met.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken