Drumaffairs: superieur slagwerk met Simon Phillips

Drumaffairs: superieur slagwerk met Simon Phillips

Amsterdam Percussion Group slaat de kunstkern raak

'Drumaffairs', zo luidde de titel van het programma waarmee Mike Schäperclaus en Josep Vicent met special guest Simon Phillips door Nederland tourden. Net als in 2006, onder de naam 'Ionisation' (toen.....meer »»

Video cajonsolo Van Merwijk en Fischer met Ojos de Brujo

TROMP 2010 even op z'n kop

Het Tromp Percussion Festival 2010 was een groot succes. Niet alleen vanwege het complete programma, dat werd afgetrapt door Stewart Copeland, maar de laatste dag bleek veel spectaculairder te zijn da.....meer »»

The Gadd-files

Video-interview & live beelden Steve Gadd

Slagwerkwereld.com sprak Steve Gadd tijdens het Adams Drumworld festival. Zildjian's 'Mission from Gadd'-tour bracht hem vanuit Parijs rechtstreeks naar Ittervoort, waar hij binnen een uur na het gesp.....meer »»

NSJ 2010 - Stevie Wonder legendarische afsluiter

Met o.a. Ronald Bruner Jr. Tim Austin en Rick Jordan

De WK-finale weerhield het publiek er niet van de derde dag van het North Sea Jazz festival 2010 te bezoeken. Sterker nog: de laatste dag was gewoon uitverkocht. De organisatie had zich als doel geste.....meer »»

North Sea Jazz 2010 - Dag 2

Met: Juan van Emmerloot, Questlove, Jamire Williams en Steve Gadd

De tweede dag van North Sea Jazz festival is vaak de drukste dag van het driedaagse evenement. Dit jaar bleek het de rustigste dag en waren alleen vrijdag en zondag uitverkocht. Vreemd genoeg, want me.....meer »»

North Sea Jazz 2010 - Dag 1

Met: Ulysses Owens, Keith Carlock, Joost Kroon en Nasheet Waits

Het North Sea Jazz festival, dat traditiegetrouw plaatsvindt in het tweede weekend van juli, kende ook dit jaar een programmering met de meest uiteenlopende artiesten, natuurlijk weer met scheepsladin.....meer »»

Hardwerkende drummers op FortaRock

Nijmeegs metalfestival bewijst zijn waarde

Vorig jaar was er opeens FortaRock, een metalfestival in het knusse Park Brakkenstein in Nijmegen. Met de tweede editie, op 3 juli 2010, was het ’t enige nog resterende metalfestival in de open lucht .....meer »»

Geslaagde Drummers Meeting bij Rimshot

Gevarieerde optredens en lekker weer in Meppel

De Drummers Meeting Meppel, georganiseerd door Rimshot Drum Center Meppel op 22 mei jl., vond plaats in de openlucht, vlak voor de drumspeciaalzaak zelf......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken