50% Gregg, 50% Drums

50% Gregg, 50% Drums

Gregg Bissonette geeft les zonder oefeningen

"Drummer zijn is niets meer dan een goede muzikant zijn", aldus Gregg Bissonette. Zelf heeft Gregg alle vaardigheden én meer om aan zijn eigen statement te voldoen. Niet alleen is hij één van de best.....meer »»

Sicco Kloosterman opent voor Gregg Bissonette

Voorafgaand aan de clinic van Gregg Bissonette op 22 november warmden drummers Dennis Elderman en Sicco Kloosterman het publiek op passende wijze op.
Mapex-endorser Kloosterman speelde mee met mu.....meer »»

InCorps Masters of Percussion 2005

Op 20 november 2005 presenteerde InCorps de Masters of Percussion. Twee fantastische masterclasses van Bill Bachman en Nick Angelis (foto), de Europese competities voor solo- en ensemblepercussie en e.....meer »»

Bram van den Berg: slagman van het eerste uur

De drummer van Krezip over drummen en zijn nieuwe band.

Veel rake klappen in een jaar. Zo zou je 2005 voor drummer Bram van den Berg kunnen omschrijven. Vorige week sloeg hij Nederland nog naar een wereldrecord met acht andere drummers. Alsof het een tusse.....meer »»

Bambix Brasil Tour 2005

In juli 2005 reisde de Nederlandse punkband Bambix af naar Brazilië om daar te touren. Drummer Peter Dragt schreef een tourverslag. Over doorgebrande stoppen, pornohotels, het verschil tussen Sao Paul.....meer »»

Van je stoel geslagen door Drumix!

Drumix! is cool. Drumix! is spektakel. Drumix! is een smeltkroes van virtuositeit en spectaculair slagwerk. Drumix! bestaat uit twee mensen: Slagwerkwereld.com-endorser Lucas van Merwijk en Aly N'Diay.....meer »»

Amsterdam Vintage & Custom Drumshow 2005

De Amsterdam Vintage & Custom Drumshow is afgelopen weekend gehouden. Voor de derde keer op rij organiseerden Winnie Mensink en Tanco Baart dit drumevenement in de theaterzaal van De Griffioen in Amst.....meer »»

Exclusief interview met Madball-drummer Rigg Ross

Rigg Ross speelde onder meer met Hatebreed, Skarhead en Rag Men. De drummer maakt momenteel deel uit van Madball. De legendarische hardcoreband bracht onlangs "Legacy" uit, het eerste studio-album in .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken