Drumworld Festival presenteert de eerste namen

Drumworld Festival presenteert de eerste namen

De eerste namen voor het derde Adams Drumworld Festival zijn bekend! Op zondag 17 september vindt het festijn opnieuw plaats bij Adams Drumworld in het Limburgse Ittervoort......meer »»

Dertigste editie Locals Only!

Blaxtar, Cool Jimmy en Kitty Contana sluiten derde jaargang af

Locals Only! Latenight @ Paradiso in Amsterdam, Nederland vindt woensdag 28 juni voor de dertigste keer plaats. Vanaf middernacht staan in de bovenzaal van Paradiso drie eigenbeheer-bands die werden u.....meer »»

Tilburg Tambor 2006: lustrumeditie

De vijfde jubileumeditie van het internationale percussie- en slagwerkfestival Tilburg Tambor vindt plaats op zaterdag 1 en zondag 2 juli. De organisatie van Tilburg Tambor heeft zich extra ingespanne.....meer »»

Prophecy viert tienjarig bestaan met festival

Speciaal labelfestival met Dornenreich en The Vision Bleak

Op 21 oktober 2006 viert Prophecy Records haar tienjarig bestaan met een festival in Kelterhaus Schorlemer te Zeltingen-Rachtig......meer »»

12 augustus: Bateria Da Mangueira feat. Leandro

Carnaval uit Rio de Janeiro met top percussionisten

Mangueira staat voor 100% Braziliaans Carnaval; een explosie van energie! Op zaterdag 12 augustus 2006 komt Estação Primeira da Mangueira in een speciale bezetting naar Nederland. Zanger Leandro zal s.....meer »»

Strapping Young Lad

live @ Melkweg in Amsterdam, 12 juni 2006

Het nieuwe album "The New Black" verschijnt in Europa pas op 17 juli, maar voor Strapping Young Lad stroomde de Melkweg moeiteloos vol, zelfs op een snikhete dag als deze......meer »»

Fear Factory, Misery Index en In-Quest

live @ 013 in Tilburg, 4 mei 2006

Fear Factory, met Raymond Herrera achter de drumkit, bestaat in 2006 vijftien jaar. Dat viert de Amerikaanse industrial metalband met een wereldwijde tour. Op 4 mei speelde de groep met In-Quest en M.....meer »»

Exclusief interview met Raymond Herrera

Fear Factory-drummer: "Nummers maken is net Tetris"

Raymond Herrera, drummer van de industrial metalband Fear Factory, is een bezige bij. Naast het vele touren met Fear Factory runt hij een productiebedrijf en maakt deel uit van de band Killing Zone. I.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken