North Sea Jazz 2006 - dag 2

North Sea Jazz 2006 - dag 2

Dag 2 van North Sea Jazz 2006 was een drummersdag. Rond een uur of tien was kiezen onmogelijk geworden. Jeff Watts met Branford Marsalis, Jack DeJohnette met John Scofield en de Manu Katché Neighbourh.....meer »»

North Sea Jazz 2006 - dag 1

Live uitzendingen op Slagwerkwereld.com

De eerste dag van North Sea Jazz was live te volgen via Slagwerkwereld.com, met dank aan NPS Output. De beestachtige Ron Brunner, bij het Clarke/Duke-Project, die geďnterviewd is voor een van de komen.....meer »»

Wâldrock Festival 2006 @ Burgum, Nederland

Wie naar een openlucht metalfestival in Nederland wil, kan niet om Wâldrock heen. Dit Friese festival lokt ook in 2006 liefhebbers uit heel het land. Er schijnen plannen te zijn voor een rondweg om Bu.....meer »»

North Sea Jazz-preview Izaline Calister

De Nederlandse artiesten zijn dit jaar goed vertegenwoordigd op het North Sea Jazz festival. Naast Lucas van Merwijk's Cubop City Big Band en vele anderen staat ook Izaline Calister met slagwerkers Ro.....meer »»

Videopreview Lucas van Merwijk's Cubop City Big Band

CD-presentatie ‘Latin Vocal Explosion LIVE’ op North Sea Jazz

Op 16 juli presenteert Slagwerkwereld.com- endorser Lucas van Merwijk op het North Sea Jazz festival de nieuwe cd van zijn Cubop City Big Band ‘Latin Vocal Explosion LIVE’. Hierop spelen ook percussio.....meer »»

Scheepsladingen slagwerkers in Utrecht

6 augustus: botenparade op culturele zondag

Op zondag 6 augustus is het wederom een culturele zondag in Utrecht, Nederland. In dit geval gaat het om een botenparade door de grachten van de stad met veel, heel veel muziek......meer »»

Picnic met Jamie Cullum

zondag 23 juli in het Zuiderpark te Den Haag

De populaire Britse jazzartiest Jamie Cullum verzorgt een volledig optreden in het Haagse Zuiderpark!.....meer »»

Brushes Intensive Workshop met Andy Gillmann

Op 15 en 16 juli geeft Andy Gillmann de tweede Brushes Intensive Workshop in het Drummers Institute te Düsseldorf, Duitsland......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken