Tromp Opening Night

Tromp Opening Night

Evelyn Glennie, Trilok Gurtu, Arnold Marinissen

Het Tromp Festival in Eindhoven (7-15 oktober) is groots van start gegaan met de Opening Night, een lange avond met bijzondere slagwerkstukken, gespeeld door Evelyn Glennie, Trilok Gurtu, Fred Frith, .....meer »»

Satyricon, Keep of Kalessin en Insomnium

Live @ Tivoli De Helling in Utrecht, 21 september 2006

Bikkelharde kwaliteit vol duistere sferen: dat is het resultaat als je Insomnium, Keep of Kalessin en Satyricon op één avond programmeert. Een verslag vanuit een uitverkocht Tivoli/De Helling in Utrec.....meer »»

.....meer »»

Meinl Drumfestival 2006

A line-up of stars

Op zaterdag 9 september 2006 vond op het immense terrein van de Meinlfabriek in Gutenstetten, Duitsland het tweede Meinl Drumfestival plaats. Zeven topartiesten uit de Meinlschool verzorgden gedurende.....meer »»

David Garibaldi interview online

Met meer North Sea Jazz streams NPS Output

NPS Output was ook dit jaar weer ontzettend druk op het North Sea Jazz met uitzendingen voor televisie en npsoutput.nl. Veel van de opnames zijn inmiddels online geplaatst en je kunt streaming het int.....meer »»

Interview met Trivium-drummer Travis Smith

"You gotta stray away from your comfort zone"

Slagwerkwereld.com slaagde erin om Trivium-drummer Travis Smith voor een gesprek te strikken na afloop van hun show op het Wâldrock Festival. Hoewel hij bekende redelijk op te zijn ("We hebben o.....meer »»

North Sea Jazz 2006 – dag 3

Met video impressie van het festival!

Zondag 16 juli was de derde en laatste dag van het North Sea Jazz festival 2006 dat dit jaar voor het eerst in Rotterdam plaatsvond. Online kon je op Slagwerkwereld.com alle dagen de live streams van .....meer »»

Stone Sour-drummer Roy Mayorga geeft interview

"I play from the heart and wear my emotions on my sleeves"

Stone Sour's tweede album, "Come What(ever) May", ligt eind deze maand in de winkel. Het is de eerste release waarop Roy Mayorga als drummer te horen is.

Een mooie aanleiding om hem eens aa.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken