Dan Lamagna, more then just a time keeper

Dan Lamagna, more then just a time keeper

In 2003 drummer Dan Lamagna hooked up with Groovenics/Ghost Fight guitarist AJ Marchetta and Biohazard guitarist/vocalist Billy Graziadei to form the new band Suicide City. In 2005 the band released t.....meer »»

Clinic Eddie Conard bij Steenbeek Muziek

Afgelopen woensdag (29 november) was Eddie Conard bij Steenbeek Muziek voor een percussieclinic. De muziekwinkel in Nijkerk leverde bij Slagwerkwereld.com een verslag aan om online te plaatsen. Ondank.....meer »»

Masters Of Death Tour 2006

Grave, Unleashed, Dismember & Entombed @ Dynamo, Eindhoven

Onder de noemer "Masters Of Death Tour 2006", sloegen de metalzwaargewichten van Unleashed, Grave, Dismember en Entombed hun handen ineen. De vier Zweedse bands besloten dit jaar door Europa te touren.....meer »»

Bagga Bownz back from L.A.

Koen Herfst over de 'Grassroots Grammy Awards'

Drummer Koen Herfst was met zijn band Bagga Bownz genomineerd voor de Just Plain Folks (JPF) Music Awards. De band, geselecteerd uit 350.000 songs en meer dan 25.000 albums uit honderd landen, reisde .....meer »»

Zonnige Meinl workshops Ron van Stratum en Amel Serra

Drie dagen spelen op de Canarische Eilanden

Begin dit jaar werden Amel Serra en Ron van Stratum door Meinl gevraagd om workshops te geven op de Canarische Eilanden. De broeders in percussie reisden eind oktober af naar Tenerife en Gran Canaria .....meer »»

MILE 2006: meer beats, minder drums

Afgelopen weekend (28 en 29 oktober) vond in het Nieuwegein Business Centre de derde editie plaats van MILE (Musical Instruments & Live Event), dé muzikantenbeurs van Nederland. MILE 2006 kenmerkte zi.....meer »»

Trilok Gurtu slaat raak op Tromp

De aankondiging die we eerder gaven op Slagwerkwereld.com waarschuwde al voor het avontuur dat je kunt beleven bij een show van Trilok Gurtu. De Indiase slagwerkmeester maakte die belofte meer dan waa.....meer »»

Aan de Slag! passende afsluiter Tromp festival 2006

Aan de Slag! Dat was het devies voor een dag lang clinics, workshops en masterclasses in de zalen en foyers van Muziekcentrum Frits Philips in Eindhoven. 's Avonds werd het negendaagse Tromp festival .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken