Meinl Dark Ride en hihat

Meinl Dark Ride en hihat

Donker en ongeschoren

Meinl heeft twee nieuwe modellen toegevoegd aan de populaire Dark-varianten van de Byzance-serie. De Darkride en Dark hihat......meer »»

DW introduceert de Maple/Mahogany ketel.

Nog meer keuzemogelijkheden binnen de Collector's serie

Drum Workshop heeft wederom een nieuwe ketelsoort toegevoegd aan het verbluffend grote aanbod van ketelconstructies binnen de Collector's serie. De nieuwe Maple/Mahogany ketel is een achtlaags ketel .....meer »»

Gravéé en Nijman winnen Roland V-Drums Contest

Mick Gravéé gaat naar L.A. voor finale V-Drums World Championship

In muziekcentrum TRIX te Antwerpen werd zondag 6 november de Roland V-Drums Contest 2012 gehouden voor minder- en meerderjarige drummers uit de Benelux plus Frankrijk. De winnaar van de categorie oude.....meer »»

Feestelijke heropening Rock Palace

50% van Golden Earring geeft mini-concert

De Haagse muziekwinkel Rock Palace werd in 1985 geopend door Cesar Zuiderwijk en bassist Rinus Gerritsen van Golden Earring. Voor de feestelijke heropening op zaterdag 5 november keert het duo terug o.....meer »»

Premier presenteert Spirit Of Maiden

In samenwerking met Iron Maiden drummer Nicko McBrain

Premier brengt in samenwerking met Iron Maiden’s Nicko McBrain de ‘Spirit Of Maiden’ uit, een speciaal drumstel waarop een hoofdrol voor mascotte Eddie is weggelegd......meer »»

Shure op zoek naar beste amateur drummer

Finale Shure Drum Mastery Competition in IJsland

Shure is op zoek naar de Beste Europese Amateur Drummer. Tot 16 december kunnen drummers uit twintig Europese landen meedoen aan de ‘Shure Drum Mastery Competition’. Met een finale in... IJsland? Wij .....meer »»

Dream Demo bij Stiggelbout

Met Junior Martir en Kim Weemhoff

Slagwerkspeciaalzaak Stiggelbout Slagwerk uit Groningen organiseert zaterdag 12 november een demomiddag met Dream cymbals and gongs. Kim Weemhoff laat ze horen in een trio en Junior Martir speelt een .....meer »»

E-drumnieuws van Roland

SPD-SX Sampling Pad en PM-03 Drum Monitor

Met de decembermaand in aantocht vindt Roland het tijd om twee interessante nieuwe e-drumproducten te lanceren......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken