Remo X14 vellen

Remo X14 vellen

Voor de heavy hitter

Het Ambassador X14 vel is een extreem dikke versie van de enkellaags Ambassador. Het vel is 0,36mm (14mil) dik, en daarmee het dikste enkellaags vel dat Remo maakt. Perfect geschikt voor de heavy hitt.....meer »»

Natal drums nu in de Benelux

Vijf drumkitseries gelanceerd

Het Britse Natal is een nieuwe naam in de drumwereld, maar het merk heeft als dochteronderneming van versterkergigant Marshall een solide basis. Een kleine twee jaar nadat het merk op de Musikmesse Fr.....meer »»

Slagwerkkrant mei-juni is uit

Met Roland TD-30 test, Vinnie Colaiuta, de Appice broers en nog veel meer

De digitale editie van de mei-juni Slagwerkkrant hebben we zojuist online geplaatst! Met veel video's direct achter de artikelen. Kost maar € 3,95 voor 100 pagina's! Je kan Slagwerkkrant lezen op pc, .....meer »»

Atlas hardware van Ludwig

Test in Slagwerkkrant 169, mei-juni 2012

Ludwig lanceerde op de NAMM Show de Atlas hardware. Er zijn drie series: Atlas Pro, Atlas Classic en Atlas Standard. In Slagwerkkrant 169, mei-juni 2012, vind je een test van de hardware. Klik op het .....meer »»

Videodemo's Roland TD30 V-Drums

Videodemo's van Roland's nieuwe vlaggenschip

Het belangrijkste elektronicanieuws van de NAMM show was de introductie van Roland’s nieuwe top of the line, de TD-30K en de TD-30KV. In Slagwerkkrant 169, mei-juni 2012, vind je een uitgebreide test......meer »»

Remo Mondo cajón

High-end cajón maakt het makkelijk met brushes te spelen

Remo geeft met de Mondo cajón een eigen draai aan de populaire percussiekist. De Mondo is een high-end cajón die voor Remo is gemaakt in Spanje. .....meer »»

Pearl Demon Chain campagne - uitgesteld

.....meer »»

Musikmesse dag 4: Mipa Awards

Junpei Hoshino, de man achter Tama, wint de Lifetime Achievement Award

Voor de dertiende keer werden tijdens de Musikmesse Frankfurt de 'mipa Musikmesse International Press Awards' uitgereikt. Meer dan honderd muzikantbladen uit de hele wereld, waaronder Slagwerkkrant, k.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken