NAMM 2020 beursnieuws: PDP

NAMM 2020 beursnieuws: PDP

20ste verjaardag, europees esdoorn en zwaar metaal

PDP gaat als fier dochtermerk van het grote Drum Workshop inmiddels zijn 20ste levensjaar in, en daar staat het merk natuurlijk uitgebreid bij stil. Dat doen ze onder andere met een vierdelige limit.....meer »»

Nu al een video met onze Tama NAMM-nieuws 2020 preview!

De nieuwste Tama gear voorgesteld door Slagwerkkrant-hoofdredacteur Dennis Boxem

Net als ieder jaar ging Dennis Boxem langs bij Tama-fabrikant Hoshino, waar vlak voor de kerstdagen al de nieuwste drums te zien waren. Met een beetje hulp van Emmanuel Afriyie maakten we de onderstaa.....meer »»

Evans UV2 dubbellaags vel met speciale coating

Dubbellaags-variant van de UV1

Evans had de afgelopen twee jaar zo veel succes met de UV1 vellen dat het merk nu met een dubbellaags-variant op de proppen komt: de UV2. Binnenkort een test, hier eerst een introductie met demovideo.....meer »»

Kerstcadeau! 50% DECEMBERKORTING op jaarabonnementen Slagwerkkrant, Gitarist, Musicmaker, Interface, en De Bassist

Geef een jaarabonnement cadeau. Of vraag het als cadeau!

Onze magazines voor muzikanten, Slagwerkkrant, Gitarist, De Bassist, Interface en Musicmaker kan je nu met 50% korting cadeau geven of cadeau vragen. Ontvang de eerste editie van dit jaarabonnemen.....meer »»

DW koopt Slingerland

Drum Workshop neemt merknaam over van gitaargigant

Er zijn in het verleden nogal wat Amerikaanse drummerken van de markt verdwenen. Slingerland is van die merken bepaald niet het minste. Het roemruchte merk was al jaren eigendom van gitaargigant Gibso.....meer »»

An evening with British Drum Company

gezellige info-avond in 3 toonaangevende slagwerkzaken

British Drum Company heeft als merk de afgelopen paar jaar een droomstart gemaakt. Maar de ontwikkelingen bij het merk gingen zo snel dat veel drummers niet eens weten waar het merk voor staat. Dat mo.....meer »»

The Story Behind The Badge - an evening with British Drum Co

In Zwolle, Rotterdam en Geleen, met Ilse Hofma en Salle de Jonge

Onder de titel THE STORY BEHIND THE BADGE – an evening with British Drum Co organiseert British Drum Co een 3-tal exclusieve avonden in Nederlandse winkels voor een selecte groep geinteresseerde d.....meer »»

Zultan cymbals introduceert youtube kanaal

Huismerk van Thomann pakt het serieus aan.

Internetgigant Thomann heeft al sinds jaar en dag een aantal huismerken waar je voor relatief weinig geld toch een heel behoorlijk instrument vindt. Met het bekkenmerk Zultan zetten de Duitsers er nog.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken