Wizzdrum - 3D-geprint designwonder

Wizzdrum - 3D-geprint designwonder

Test uit Slagwerkkrant 215, jan-feb 2020

In Slagwerkkrant 180 kwam hij voor het eerst voorbij: de Wizzdrum. Toen vooral nog een slim samengestelde set van deels eigen ontwerp en deels bestaande instrumenten. Vijf jaar later is er een complee.....meer »»

NAMM 2020 beursnieuws: Sonor

Signature snaredrums voor Benny Greb en Jost Nickel

Benny Greb heeft alweer zo'n tien jaar een eigen signature snaredrum bij Sonor, en de immer sympathieke Duitser vond het dan ook hoog tijd worden voor een update. Dat leidde tot twee nieuwe trommels, .....meer »»

NAMM 2020 beursnieuws: Sabian

Losse HHX, FRX en AAX nieuwtjes en Graphix bekkens

Sabian komt dit jaar met een aantal losse modellen in bestaande series. De absolute blikvangers waren echter de nieuwe Graphix bekkens. .....meer »»

NAMM 2020 beursnieuws: Zildjian

I-Family, Rolling Cymbal Vault en drumsleutel

De afgelopen paar jaar lag de focus bij Zildjian vooral op het high-end en middenklasse aanbod, en het kon dan ook niet uitblijven dat dit jaar de lagere prijsklassen aan de beurt kwamen. De ZBT serie.....meer »»

NAMM 2020 beursnieuws - Vox Telstar

Ultieme vintage kit?

Vergeet twee bassdrums, oogverblindende afwerking of zes bekkens: als je echt verbaasde blikken van je publiek wilt, dan is de Vox Telstar 2020 je ideale drumstel......meer »»

NAMM 2020 beursnieuws: Mapex

Saturn Evolution Birch & Maple

Mapex haalde op de NAMM show het doek van de Saturn Evolution serie. De nieuwste Saturn variant biedt je een keuzemogelijkheid uit twee verschillende ketelconstructies die in negen overeenkomstige fin.....meer »»

NAMM 2020 beursnieuws: British Drum Company

Casino Hardware en Nicko McBrain Signatures

Bij British Drum Company treffen we drie belangrijke nieuwtjes aan. Allereerst heeft het merk zijn eerste eigen hardwareserie ontworpen, en die zit vol met allerlei slimmigheidjes. De hardwarereeks he.....meer »»

Namm-show 2020 - Remo

16" colortones, Crown Control Gels, video's en kleuren.

Remo haakt in op het steeds populairder worden van draagbare drumkits. Daarom zijn de Colortone vellen er vanaf nu ook in 16" bassdrum variant. Mocht je het nog niet weten: de bassdrumvellen hebben bi.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken