40 jaar Slagwerkkrant! Jubileumjaar begonnen!

40 jaar Slagwerkkrant! Jubileumjaar begonnen!

Speciale edities, podcasts, events en een heel bijzondere jubileumavond!

Toen we in 1982 bedachten dat er hoognodig een blad voor slagwerkers moest komen hadden we niet kunnen bevroeden dat we 40 jaar later een jubileum zouden gaan vieren. Maar hier zijn we, alive and kick.....meer »»

De Gewa G5 Studio elektronische set is nu verkrijgbaar!

Nieuwste, meer betaalbare serie Gewa elektronische drums

De GEWA G5 Studio 5 is de nieuwste high end elektronische drumset van Gewa, gericht op de gevorderde drummer die zich volledig wil richten op performance en niet de technische verfijningen en mogelijk.....meer »»

Slagwerkkrant videoverslag: Tama 2022 modellen!

Exclusieve video met overzicht van de nieuwste Tama drums

Het is inmiddels een goede gewoonte: in januari presenteert Tama het productnieuws van het komende jaar. En wij begeleiden dat met een mooie video waarin we alles voor je op een rijtje zetten. Dit jaa.....meer »»

Slagwerkkrant 227, jan-feb 2022 nu in de winkel - of bestel 'm in onze webshop

Losse edities sturen we op zonder verzendkosten - als je abonnee wil worden hebben we mooie welkomstaanbiedingen!

De nieuwe editie van Slagwerkkrant! Voor onder de kerstboom! Weet je nog niet wat voor cadeau je wilt krijgen of geven: een abonnement Slagwerkkrant is ideaal - en dan sturen we deze nieuwste editie n.....meer »»

Pearl's President Deluxe series in de spotlight

Vintage zonder de tekortkomingen van de hardware van destijds.

Het Japanse Pearl viert dit jaar zijn 75ste verjaardag en voor die gelegenheid stoft het een heel bijzondere set uit het verleden af: de President. Die is er in twee versies. De Deluxe en de Phenolic......meer »»

Kerstactie Gewa's e-drums - cadeau's bij aankoop van een digitale drumset

GEWA's Digitale Drums X-Mas Special

Kerstmis staat voor de deur en Gewa heeft een aantal speciale cadeaus in actie! Iedereen die een GEWA Digital Drum koopt vóór 31 januari 2022 kan zijn kit registreren op gewadrums.com en ontvangt da.....meer »»

Test van de nieuwe Code drumvellen

DNA Coated, Generator, Sterling, Blast en Signal

Code drumvellen zijn de laatste tijd in het Verenigd Koninkrijk uitgegroeid tot een begrip. Op het vasteland van Europa zagen we de vellen nog nauwelijks, maar inmiddels heeft het Engelse merk ook voe.....meer »»

Pearl 75 jaar - Masters Maple Gum drumsets nu in Silver White Swirl

Download de Slagwerkkrant test van de Masters Maple Gum

Bij het 75-jarig bestaan van Pearl lanceerde Pearl tal van nieuwe producten. De Masters Maple Gum drumsets waren er al langer, maar nu ook in het onweerstaanbare Silver White Swirl. Lees de test die e.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken