Zes series Sakae drums

Zes series Sakae drums

kennismaken met een nieuwe oude bekende

Het is een merk waar je misschien nog niet eerder van hoorde, maar het is vrij zeker dat je wel eens een van hun drumstellen hebt gehoord. Sakae maakte namelijk al ruim veertig jaar lang de drumsets v.....meer »»

Limited edition Sabian Holy China

Met hippe Peppers-opdruk

Wie Chad Smith de laatste tijd heeft zien spelen heeft waarschijnlijk wel gezien dat zijn Holy China er net even anders uitziet dan het het exemplaar dat in de winkels ligt. Als je snel bent kun je nu.....meer »»

VicKick Beaters van Vic Firth

Upgrade je bassdrumklank!

Afgelopen NAMM show verraste Vic Firth de beursbezoekers met een leuke toevoeging aan het accessoirepakket. De VicKick bassdrumkloppers zijn drie bijzondere upgrades voor je bassdrumklank......meer »»

Speel jezelf bij Vic Firth in de kijker!

Stokkenfabrikant Vic Firth publiceert op zijn Youtubekanaal regelmatig mooie drumvideo's. Nu krijg je de kans om zelf bij het stokkenmerk in de schijnwerpers te staan. .....meer »»

Gretsch Catalina Ash

Betaalbare set met professionele features

Bij Gretsch zitten ze de afgelopen jaren bepaald niet stil. Zowel in het hoge als in het lage prijssegment komen er aan de lopende band nieuwe producten uit. Met de nieuwe Catalina Ash drumkit mikt he.....meer »»

Zildjian Gen-16 buffed bronze

Nieuwe warmere sound voor Gen-16 reeks.

De Zildjian Gen-16 reeks had tot nu toe een behoorlijks scherpe en puntige sound. De nieuwe Gen 16 Buffed Bronze bekkens moeten de nodige warmte aan de klank toevoegen. .....meer »»

Evans Heavyweight

Extra zwaar voor de hardhitters

De afgelopen jaren worden er steeds dikkere vellen gemaakt om tegemoet te komen aan de wensen van heavy spelende drummers. Evans doet er nu nog een schepje bovenop met de Heavyweight snare- en bassdru.....meer »»

Toontrack EZdrummer 2.0

Studiokwaliteit via computer en e-drums

Toontrack's EZdrummer is vooral bekend onder songwriters en muzikanten die geen drummer tot hun beschikking hebben. Met dit kant en klare softwarepakket kun je namelijk in een handomdraai een professi.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken