Gretsch Catalina Club Street

Gretsch Catalina Club Street

Portable drumkit met een verrassing

Draagbare, compacte drumsetjes zijn helemaal hip. Gretsch maakt met de Catalina Club street een handzaam kitje waarbij de bassdrum een aantal slimme trucjes in huis heeft. .....meer »»

Jason Sutter Chop Stick en Sutter brush

Signature modellen voor Marilyn Manson-drummer

Jason Sutter, bekend van ondermeer zijn sessiewerk bij Chris Cornell en Marilyn Manson tekende onlangs een stokkendeal bij Regal Tip en dat leverde hem meteen een eigen signature stok en brush op. .....meer »»

Adams 6000, 7000 en 8000 serie

opfrisbeurt voor limburgse drumkits

De Adams 6000, 7000 en 8000 series zijn al weer een paar jaar verkrijgbaar, maar onlangs kregen alledrie de series een kleine facelift met nieuwe finishes en nieuwe specificaties. Of je nu betaalbaar .....meer »»

Twee nieuwe bekkenseries voor Meinl

Byzance Vintage Pure en Classics Custom Dark hihats en crashes

Meinl introduceerde de afgelopen week maar liefst twee nieuwe bekkenseries. In beide gevallen ging het om een voortboorduursel op een van de in januari geïntroduceerde ridebekkens.
Zowel de Vinta.....meer »»

Sabian HHX Omni en limited edition Steampunk

Meer nieuws uit Canada.

Bij Sabian nemen ze geen zomervakantie. Na de Limited Edition Holy China van twee weken geleden komt het Canadese bekkenmerk nu met nóg twee nieuwe bekkens: De HHX Omni en de Limited Edition Steampunk.....meer »»

DW Design Frequent Flyer

Erskine's draagbare oplossing

Er zijn vol klinkende gewone drumstellen en er zijn compact klinkende draagbare drumsets, tenminste als we Peter Erskine mogen geloven. Maar Erskine wilde iets dat de gulden middenweg is: de Design se.....meer »»

21 juni is Open Dag bij SAE Institute Amsterdam

Volg diverse presentaties over het nieuwe cursusaanbod!

Op zaterdag 21 juni opent de Amsterdamse vestiging van het SAE Institute, het opleidingsinstituut voor creatieve media-opleidingen, haar deuren voor iedereen die geïnteresseerd is in opname, productie.....meer »»

De Yamaha Absolute Hybrid Maple

Rijker frequentiespectrum en een grotere respons

Yamaha heeft veel geleerd toen het merk de ultra high-end PHX drums ontwikkelde, en veel van die lessen beginnen we nu terug te zien bij nieuwe drumseries. De Absolute Hybrid Maple sets zijn daar een .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken