Sakae Celestial Drums niet zomaar een ander drumstel

Sakae Celestial Drums niet zomaar een ander drumstel

Eigenzinnige Japanse topper

Een paar maanden geleden kon je op Slagwerkkrant.nl al alles lezen over de Sakae Trilogy kit. In Slagwerkkrant 182, juli-augustus 2014, hebben we de kit getest. Nu is het de beurt aan het paradepaard .....meer »»

Gretsch herintroduceert de Broadkaster

Klassieke ketel van esdoorn en populier

Gretsch zit momenteel in een enorme retro-vibe en presenteert het ene na het andere klassiek ogende item. Na de terugkeer van de round-badge bij de USA Custom sets is het nu tijd voor nog een high-end.....meer »»

Brady Baritone Block

Een warmere toon voor Brady's duigensnaredrum

Brady had een paar jaar geleden al een opvallend nieuwtje met de Baritone snaredrums; een snaredrum met een ketel die in het midden flink dunner was dan langs de rand. Hetzelfde trucje hebben ze nu to.....meer »»

TnR Booty Shakers

Swingende ondertonen uit je snare en floortom

Billenschudders... De letterlijke vertaling van de Booty Shakers van TnR products is misschien wat bevreemdend, maar het komt er op neer dat de speciale schuimrubber kussentjes het laag in je trommels.....meer »»

Stryke6 midi drumcontroller van Simmons

Meer dan speelgoed voor iPad of laptop?

Slagwerkkrant ontvangt dagelijks persberichten van fabrikanten en distributeurs. En natuurlijk veerden we even op bij de mail met als titel Simmons Introduces Stryke6 iPad Drum Controller. Om vervolge.....meer »»

Video's van nieuwe Pearl snaredrums

Achttien 2 minute test drive video's van de nieuwe snaredrums

Pearl lanceert een nieuwe serie snaredrums en illustreet de launch met '2 minute test drive' video's, achttien in totaal. Van Sensitone tot Phosphor Bronze en Free Folating Snare. Bekijk de video's hi.....meer »»

LP Richie Gajate Garcia signature conga's en bongo's

Opvallende constructie van lagen en fiberglas

Tussen al het jubileumnieuws dat LP het afgelopen jaar introduceerde zou je het belangrijkste conga en bongonieuws bijna over het hoofd zien. LP-oudgediende Richie Gajate Garcia maakte namelijk samen .....meer »»

Uitslag Slagwerkkrant Poll 2014 - deel 4 - All time favorite Benelux, Drum/showkorps en snaredrums

Gefeliciteerd Marcel Serierse, Pasveerkorps en Tama

De uitslag van de 30ste Slagwerkkrant Poll is binnen! Het aantal inzendingen via Slagwerkkrant.nl was overweldigend dit jaar. Dank voor jullie deelname. De lezers van Slagwerkkrant en bezoekers van Sl.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken