Pearl Wood Fiberglass Vintage Hybrid drums gelanceerd

Pearl Wood Fiberglass Vintage Hybrid drums gelanceerd

Knipoog naar de 70's met ketels van hout en fiberglas

Pearl introduceerde onlangs de nieuwe Vintage Hybrid drums en daarmee maakt het merk een mooie knipoog naar de jaren '70. De sets zijn namelijk geïnspireerd op de Wood/Fiber kits uit die tijd. .....meer »»

Video's Peter Erskine en de Tama Star Drums

Peter Erskine speelt sinds kort op Tama Star drums. Hij maakte meteen een fraaie videoserie waarin hij vertelt over de drums, maar ze vooral bespeelt, op typisch onnvalgbare Erskiaanse wijze natuurlij.....meer »»

Test Remo Powerstroke Black Dot en 77

Lees nu al de test uit Slagwerkkrant 187

De basis voor iedere groove zijn toch de bassdrum en de snaredrum. Remo introduceert twee extra duurzame vellen, zodat je nóg langer door kunt grooven: het Powerstroke Black Dot bassdrumvel en het Pow.....meer »»

Drie tests Meinl Byzance bekkens

Matt Garstka 's Byzance video's

Bekkens die met de hand worden gehamerd in Turkije, maar daarna toch even langs de Duitse fabriek gaan voor de eindafwerking en controle; dat is al jaren het unieke verhaal achter Meinl's Byzance seri.....meer »»

Tama Superstar Hyperdrive Maple

Van berken naar esdoorn

Met al het Tama Star en Starclassic nieuws dat de afgelopen maanden werd geïntroduceerd zou je hem zomaar over het hoofd zien: de nieuwe Tama Superstar Hyperdrive. De laatste van de Superstars is sin.....meer »»

Remo Powerstroke 7-7 en Powerstroke 3 Black Dot

Geef je kick en snare meer pit

Remo introduceerde tijdens de afgelopen NAMM-show twee opvallende vellen: het Powerstroke 7-7 snaredrumvel en het Powerstroke 3 Black Dot bassdrumvel. In de komende Slagwerkkrant (nummer 187) kun je d.....meer »»

NAMM show 2015 - dag 3

Vergeet je oordoppen niet!

De zaterdag is van oudsher geen dag om zonder oordoppen de beursvloer op te gaan. Dit jaar lijkt de fameuze 'noise-police' de strijd bij voorbaat al gestaakt te hebben waardoor het geluidsniveau in de.....meer »»

NAMM show 2015 - dag 2

Genoeg te zien op een enerverende beurs

Ook op de tweede dag van de NAMM show is er weer een ongelooflijke hoeveelheid nieuws om uit te kiezen. En net als vorig jaar zet de positieve stemming lekker door. De beursvloer is voller, en ieder m.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken