Tama RW-200 en RW-30

Tama RW-200 en RW-30

Blijf tempovast met de nieuwe Rhythm Watches

De Tama Rhythm Watch is een echte oude bekende. Door de jaren heen ontving de drummervriendelijke metronoom de nodige updates, maar eigenlijk waren de vernieuwingen minimaal. Daar komt nu verandering .....meer »»

Meinl Byzance Mike Johnston Transition ride

Bijzonder ridebekken voor een bijzondere leraar.

In Slagwerkkrant 189 lees je het verhaal van Mike Johnston, de nummer 1 online drumdocent van dit moment. Het gebeurt niet zo vaak dat iemand bekend wordt met het geven van drumlessen, en het is nog z.....meer »»

Zildjian Low Volume en K Custom Dark

Fluisterstil of liever extra luid?

Zildjian gaf op de afgelopen Musikmesse al aan dat het een aantal nieuwe producten in de pijplijn had zitten. De jaarlijkse zomereditie van de NAMM show bleek een mooie gelegenheid dit nieuws te laten.....meer »»

Pro-mark Select Balance stokken

Breng balans in je spel

Pro-Mark introduceerde vorig jaar de Select Balance stokken; een uniek concept waarbij je behalve voor het model ook voor een heel specifieke stokbalans kunt kiezen. Speel je heavy, licht of juist hee.....meer »»

Sakae Pac-D

Compacte Japanner

Kleine drumkitjes zijn hip, en ook het Japanse Sakae haakt bij de hype aan met de Pac-D drumkits. En zoals je van Sakae mag verwachten hebben ook de kleinste setjes van de Japanners een duidelijk eige.....meer »»

Highlights Musikmesse - Dag 3

Het volume omhoog!

De Musikmesse heeft traditiegetrouw dagen waarop alleen handel en pers naar binnen mogen, en dagen waar het algehele publiek naar binnen mag. Dit jaar is de hele vrijdag voor het eerst een publieksdag.....meer »»

Highlights Musikmesse - Dag 2

LP, Istanbul Mehmet en Kat spelen zich in de kijker

Het is een wat eigenaardige Musikmesse dit jaar. De drumhal is dit jaar fors kleiner dan voorheen, en alle merken doen het qua standgrootte wat rustiger aan. Bij de grote namen merk je dat de focus di.....meer »»

Highlights Musikmesse - Dag 1

Stralend begin van de belangrijkste Europese muziekbeurs

De Musikmesse schuift ieder jaar een beetje met zijn data, en dit jaar pakt dat goed uit. Er zit namelijk meer tijd tussen de NAMM-show en de Musikmesse, waardoor er meer kans is op nieuwe producten. .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken