Tama SpeedCobra 910 en Iron Cobra 900 update

Tama SpeedCobra 910 en Iron Cobra 900 update

Snelle jongens in het nieuw

Tama heeft de twee topmodellen in de bassdrumpedalen-lijn een flinke update gegeven. Zowel de Iron Cobra als de Speed Cobra werden op een flink aantal punten grondig aangepakt. .....meer »»

Customize your drums

Geef je bassdrumvel of drumkit een persoonlijke touch

Iedereen die wel eens een custom bassdrumvel heeft willen laten maken weet dat dit nog niet zo heel eenvoudig is. Je kunt natuurlijk in Amerika een custom vel bestellen, maar in de meeste gevallen kom.....meer »»

Yamaha DTX nieuws

Een nieuwe middenklasser en extra lange garantie voor de instappers

Yamaha heeft het de afgelopen maanden druk met de elektronische DTX drumkits. Zo krijgt de middenklasse 502 serie er een nieuw topmodel bij: de DTX582k. Tegelijkertijd geeft het merk aan ook alle vert.....meer »»

Big Fat Snaredrum

Maakt je snaredrumsound moddervet.

Wel eens een oud vel omgekeerd op je snaredrum gelegd? Dat klinkt moddervet, maar echt praktisch is het misschien niet. Bij Big fat snaredrum vonden ze dat ook, en daarom maakt het merk drie verschill.....meer »»

Alpine Earmuffs voor drummers

robuuste gehoorbescherming voor drummers

Dat je als drummer je gehoor goed moet beschermen is natuurlijk een bekend gegeven, maar er zijn nog steeds legio drummers die niet van oordopjes houden. Dan kun je natuurlijk een paar gehoorbescherme.....meer »»

Rimriser rim-attachment

Meer click uit je rims..

De bijzondere Rimriser opzetstukjes voor je snaredrumspanrand zijn er al een paar jaar, maar tot nu toe waren ze in Nederland maar moeilijk te verkrijgen. Daar komt vanaf nu dankzij kersverse importeu.....meer »»

Pearl Crystal Beat drums gelanceerd

Naadloos acryl voor Pearl

Een van de grootste blikvangers bij Pearl het afgelopen jaar is de nieuwe Crystal Beat drumkit. Een set met naadloze ketels van Acryl, en dat combineert lekker met een ander nieuwtje dat Pearl in Euro.....meer »»

Roland Powerply MH2 vellen

Roland stort zich op de gaasvellenmarkt

Roland was in de jaren '90 het eerste merk dat pads met gaasvellen introduceerde, maar deze dubbellaags vellen waren tot nu toe alleen in de maten van de Roland pads verkrijgbaar. Daar komt nu verande.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken