Puresound Custom Pro snarenmatten

Puresound Custom Pro snarenmatten

Matten die je snaredrum laten ademen

Puresound is al sinds jaar en dag een van de toonaangevende fabrikanten van high-end snarenmatten. Klinkt je snaredrum dof, heb je weinig snarenrespons? Een Puresound-matje biedt vaak een oplossing. M.....meer »»

Zildjian viert 10 jarig bestaan K Custom Hybrid met speciale hihat

Limited edition 14" K Custom Hybrid Reversible

Het is alweer tien jaar geleden dat Zildjian de K Custom Hybrid reeks op de markt bracht. De bekkens, met een opvallend tweedelig scheerpatroon werden destijds ontwikkeld in samenwerking met Akira Jim.....meer »»

Steinberg Dorico

'Gouden standaard' in muzieknotatie

De afgelopen drie jaar heeft Steinberg hard gewerkt aan het nieuwe muzieknotatiesoftwareprogramma Dorico. Na de zomer komt het beschikbaar......meer »»

Flambard Hit-Kit

Vierkante mini-drumkit uit Nederland

Nederland is weer een klein drummerk rijker. De firma Flambard maakt onder de naam Hit-kit een opvallend vormgegeven klein drumkitje. De Hit-kit bestaat uit twee houten onderdelen en een aantal stukke.....meer »»

Zildjian A Avedis

De sound van vroeger

Retro is hip, en daardoor heeft het zomaar een half jaar geduurd voordat we in de Benelux de nieuwe Zildjian A Avedis bekkens mochten verwelkomen. De Zildjians zijn gebaseerd op bekkkens uit de jaren .....meer »»

Promark introduceert ActiveGrip™ stokken

De eerste hitte-geactiveerde drumstokken

Een bijzondere innovatie bij Promark: ActiveGrip zorgt ervoor dat je ondanks dat je handen gaan zweten je de grip op je stokken behoudt. Mike Portnoy en Rich Redmond zijn de eerste drummers die deze s.....meer »»

Evans Hydraulic Red vellen opnieuw geïntroduceerd

De legendarische ‘olievellen’ zijn weer terug

In de jaren zeventig waren ze de signature sound voor heel veel plaatopnamen: de zogenaamde ‘olievellen’ van Evans. Nu zijn ze terug, verbeterd en wel: Evans Hydraulic Red......meer »»

Kuppmen stokken en rods

Terugkeer van de carbonfiber stok.

Voor liefhebbers van Carbostick is er goed nieuws. De Duitse fabrikant van carbonfiber stokken en rods gooide er zo'n twee jaar geleden het bijltje bij neer, maar fervent gebruiker Wouter Menken nam d.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken