Remo's nieuwe stemsleutel: de QuickTech Key

Remo's nieuwe stemsleutel: de QuickTech Key

Bekijk de demovideo

Een nieuwe superhandige stemsleutel van Remo: De QuickTech Key. Voor het eerst was die te zien op de NAMM show 2016. Inmiddels overal te koop rondom de tien euro! .....meer »»

Test van de Evans Calftone '56 vellen

De klank van kalfsvellen, gemaakt door robots

Het ziet er uit als een kalfsvel, het klinkt als een kalfsvel, maar het is géén kalfsvel. Dat is het idee achter de Evans Calftone '56 vellen. De Calftone vellen zijn er in een aantal smaken, voor bas.....meer »»

Tama 1st Chair is luxe voor je zitvlak

Keuze uit tien verschillende drumkrukken

Een goede drumkruk is belangrijk, zeker als je veel uren maakt achter je drumkit. Tama biedt met de 1st Chair serie al een paar jaar een reeks drumkrukken die uitblinken in luxe en opties.
.....meer »»

Roland TD-50

Een eerste indruk van het V-Drums vlaggenschip

Op 9 september introduceerde Roland online dertig nieuwe producten. Ruim twee weken later verzamelden dealers, pers en endorsers uit Nederland en België zich op het hoofdkantoor van Roland Central Eur.....meer »»

Nieuwe V Drums van Roland gelanceerd op 909 Day

Michael Schack doopt via global videostream de nieuwe TD-50

Dat was een knappe nimmer vertoonde operatie van Roland. Dertig producten op één dag presenteren! Ze hebben de hele reeks innovaties opgespaard totdat het 9-9 was, gisteren dus, om de productlancering.....meer »»

Pearl Eliminator Redline

Update voor Pearls subtoppers

Pearl viert haar 70-jarig jubileum uitbundig met een gigantische hoeveelheid productnieuws. Ook bij de Eliminator pedalen is het nodige te melden. De hele reeks kreeg een update en gaat nu door het le.....meer »»

Roland kondigt massale onthullingen aan!

Op 9 september worden 30 nieuwe producten met een live stream gepresenteerd

Het lijkt wel Wikileaks, maar het gaat toch echt om Roland. Onder het ambitieuze motto 'The Future. Redefined. kondigen ze aan op 9 september maar liefst 30 nieuwe producten te gaan onthullen met een .....meer »»

Meinl Classic Custom Dark cymbals - video's en test

Stevige donkere rockers

Meinl maakt met de Classic Custom reeks prima betaalbare en goed klinkende bekkens. Door ze een zwart laagje te geven bleek niet alleen de kleur te veranderen. De Classic Custom Dark kreeg er namelijk.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken