Meinl Pure Alloy gelanceerd

Meinl Pure Alloy gelanceerd

Nieuwe bekkenserie van Meinl - beluister ze hier

Meinl lanceerde op de NAMM show in L.A., januari 2017, de Pure Alloy-serie. De Pure Alloys zijn warm, bestuurbaar en ontzettend muzikaal, toepasbaar in allerlei stijlen. Beluister de bekkens in onders.....meer »»

The British Drum Company komt naar Europa

Nieuw Brits merk zet voet aan Europees vasteland

Als je onze NAMM-verslagen voorbij hebt zien komen dat heb je vast al wel van ze gehoord: de British Drum Company, het jonge Britse bedrijf dat door vijf ex-werknemers van Premier is opgezet. Slagwerk.....meer »»

Remo Felt-Tone en Classic Fit

Vellen met een klassiek karakter

Het is klassiekernieuws dat de klok slaat bij Remo dit jaar. De Amerikaanse vellenproducent introduceerde op de NAMM-show twee belangrijke releases: de Felt-Tone bassdrumvellen, en de Classic Fit vell.....meer »»

Evans lanceert UV1 vellen

Veelzijdige klank en lange levensduur

Evans komt met een nieuw enkellaags gecoat vel met een extra lange levensduur: De UV-1.
Het bijzondere aan dit vel is dat de coating een speciale samenstelling heeft die met UV licht wordt uitgeh.....meer »»

NAMM 2017 - Deel 8 - slot

Nieuws van Sabian, Sonor, Tama, Mapex en ATV

Vandaag het achtste en laatste deel van het NAMM-verslag met nóg wat extra Sabian nieuws, meer van Sonor, Mapex, en een kijkje bij ATV. Wil je het complete NAMM-verslag in één keer lezen? Dan moet je .....meer »»

NAMM 2017 - deel 7 met Pearl, Vic Firth, Sakae e.a.

Het belangrijkste productnieuws uit de VS

Ook deze week hebben we nog meer dan genoeg NAMM-nieuws met je te delen. In dit deel lees je nieuws van Pearl, Vic Firth, Sakae, Ultimate Ears en Procussion Care. .....meer »»

Namm 2017 - Deel 6 met Alesis, DW, PDP en Paiste

Het belangrijkste productnieuws uit de VS

We brachten je rond de NAMM-show vorige week al een preview en vier dagverslagen vanaf de beursvloer. Maar er is nog zoveel nieuws te melden dat we de komende twee weken nog even vrolijk door gaan met.....meer »»

NAMM 2017 - dag 4

Nieuws van de beursvloer - Ludwig, Soundhoops, Stagg, Mapex en Yamaha

Net als ieder jaar bezoekt de Slagwerkkrant-redactie de NAMM show, de belangrijkste muziekbeurs ter wereld. In onze dagverslagen brengen we je een aantal van de opvallende nieuwtjes van de beursvloer......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken