Promark Rebound Long 5A en 5B

Promark Rebound Long 5A en 5B

Een flink stuk langer

Promark heeft de afgelopen twee jaar veel succes met de Select Balance stokken waarbij je kunt kiezen tussen Forward en Rebound modellen. Onlangs breidde het merk het aanbod nog iets verder uit met e.....meer »»

British Drum Company importeurbezoek met demo videos

High Class drums nu ook in Nederland en Belgi� beschikbaar

Importeur EMD Music nodigde ons uit voor een bezichtiging en een testmoment van British Drum Company (BDC). Het nieuwste merk in de catalogus van de Brusselse importeur van onder meer Remo en eigenaar.....meer »»

Roland introduceert de SPD::One serie pads

Compacte pads als add-on voor je akoestische set

Als je electronische drums en akoestische drums wilt combineren weet je dat dit soms lastig kan zijn: Kabels en triggers, extra pads en stroompunten. Roland komt nu met een handzame alles-in-een oplos.....meer »»

Vic Firth Benny Greb Signature stokken

Nieuw model voor Duitse superdrummer

Benny Greb stapte alweer een tijdje geleden over naar Vic Firth, maar een eigen signature stok had hij nog niet. Wie de afgelopen maanden de Facebook pagina van Greb in de gaten hield weet dat het ont.....meer »»

Tama Stage Master en Iron Cobra updates

Subtiele updates voor de gehele range.

Tama gaf onlangs de gehele reeks Stage Master stands en de Iron Cobra en Speed Cobra pedalen een subtiele update. De standaards kregen talloze kleine verbeteringen die ze in het dagelijks gebruik net .....meer »»

Evans Calftone vellen

Diervriendelijke kunststof kalfsvellen

Het ziet er uit als een kalfsvel, het klinkt als een kalfsvel, maar het is géén kalfsvel. Dat is het idee achter de Evans Calftone '56 vellen. De Calftone vellen zijn er in een aantal smaken, voor bas.....meer »»

Yamaha DT50K en DT50S

Glimmende triggers voor je akoestische set

Het productnieuws op de Musikmesse is net als vorig jaar behoorlijk spaarzaam, maar bij Yamaha vonden we nog een aantal items op E-drumgebied die we op de NAMM-show hadden gemist: triggers voor je ako.....meer »»

Sonor introduceert de SQ-1 serie

Scherp geprijste berken kit uit Duitsland

In Frankfurt is vandaag de Musikmesse van start gegaan, en op drumgebied is het belangrijkste nieuws daar afkomstig van Sonor. Het Duitse merk komt namelijk met een wat meer betaalbare berken drumkit .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken