Musicmaker viert 40-jarig jubileum!

Musicmaker viert 40-jarig jubileum!

De 450e editie van Musicmaker verschijnt vrijdag 20 oktober 2017!

Niets verandert zo snel als de wereld van de media. Daarom is het Musicmaker-team trots dat ze met het verschijnen van de 450ste editie hun 40-jarig jubileum kunnen vieren. .....meer »»

Tama Superstar Hyperdrive LTD Duo snare

Vlotte kit met bijzondere snare-floor

De Superstar Hyperdrive gaat alweer wat jaartjes mee, en al die jaren is de set behoorlijk populair gebleven. De laatste grote update kwam drie jaar geleden toen de set voor het eerst volledig esdoorn.....meer »»

Roland SPD-SX Special Edition

Knalrode samplepad met meer geheugen

Roland introduceerde vandaag een nieuwe versie van de populaire SPD-SX samplepad. De pad is qua layout identiek aan het vorige model, maar heeft een opvallende rode kleur. De belangrijkste wijziging z.....meer »»

Dunnett Reso-Tone en Reso Two

Vellen van een eigenzinnige Canadese drumbouwer

Drumbouwer Ronn Dunnett en vellenfabrikant Remo sloegen de handen in elkaar voor het ontwerp van Remo's Felt Tone bassdrumvellen, maar er rolde ook een reeks vellen uit de koker die onder Dunnett's ei.....meer »»

Tama Cocktail Jam Mini

Nog een stapje kleiner.

Tama heeft de afgelopen paar jaar behoorlijk wat succes met de superdraagbare Cocktail Jam kits. Maar er blijkt behoefte aan iets dan nóg lichter en compacter is: de Cocktail Jam Mini.....meer »»

Ludwig Heirloom snaredrums

Twee nieuwe snares van geborsteld RVS

Ludwig breidde het toch al indrukwekkende aanbod van snaredrums uit met twee roestvast stalen exemplaren. Beide Heirloom snaredrums zijn gemaakt van geborsteld rvs, dat met een laser is voorzien van e.....meer »»

Meinl Crasher hats en Double Down Stack

Artist Concept nieuws van Benny Greb en Matt Halpern

Meinl voegde onlangs twee nieuwe modellen toe aan de Artist Concept reeks. De 8" Crasher Hats is een mini-hihat die werd ontwikkeld met Benny Greb. De Double Down Stack werd ontworpen in samenwerking .....meer »»

Tama Lars Ulrich Limited Edition kit

De Deeper Purple kit van de World Wired tournee.

Tama introduceerde op de zomer-editie van de NAMM-show een opvallende limited edition drumkit die het merk in samenwerking met Lars Ullrich maakte. Het is een set in dezelfde maten en kleur die Ulrich.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken