Namm videoverslag deel 2

Namm videoverslag deel 2

Videonieuwtjes van ondermeer Yamaha, Pearl, DW, LP en Istanbul

In het tweede deel van ons Namm-video verslag toont Dennis Boxem je een aantal nieuwtjes van Yamaha, Pearl, DW, LP en Istanbul!.....meer »»

Namm 2018 - deel 2

Met nieuws van Roland, Ludwig, Istanbul, Rogers en Yamaha

Na een tweede dag grasduinen in een zee van productnieuws valt er een voorzichtige balans op te maken. 2018 wordt een goed jaar, want de merken vliegen niet uit de bocht met grote hoeveelheden product.....meer »»

Namm videoverslag deel 1

Dennis Boxem neemt je mee over de beursvloer.

Naast ons geschreven verslag brengen we dit jaar ook weer een aantal videoverslagen vanaf de beursvloer. In ons eerste deel neemt Dennis Boxem je mee langs nieuwtjes van Sabian, Remo, Zildjian, PDP en.....meer »»

Namm 2018 - deel 1 met nieuws van o.a. DW, Paiste, Pearl en Sabian

Het dagelijkse nieuws vanaf de NAMM beursvloer

De NAMM show in L.A. is het walhalla van de instrumenten-freak. Op deze jaarlijkse beurs presenteren alle grote en kleine merken hun nieuwe producten, en als ieder jaar is Slagwerkkrant aanwezig om ve.....meer »»

Remo Classic Fit vellen voor vintage drums

Demovideo van vellen met klassiek karakter

Het is klassiekernieuws dat de klok slaat bij Remo dit jaar. Een test van de Felt-Tone vellen vind je in Slagwerkkrant 202, nov-dec 2017, in Slagwerkkrant 203, januari-februari 2018, lichten we de Cla.....meer »»

De nieuwe Yamaha Tour Custom drums

Veelzijdige esdoorn middenklasser

De naam Tour Custom is een oude bekende in de Yamaha geschiedenis, en sinds het allereerste begin staat de naam synoniem voor een drumkit die veelzijdig en betrouwbaar is voor een redelijke prijs. Op .....meer »»

Zoom LiveTrak L-12

Complete mobiele mix- en opnameset

Eindelijk een apparaat waarmee je kan mixen, opnemen en monitormixen kan maken. En dat alles in één compacte behuizing. De Zoom LiveTrak L-12 bevat alles wat je nodig hebt voor mixen en digitale multi.....meer »»

Ableton Live 10 aangekondigd

Eerste kwartaal 2018 release - bekijk de nieuwe features - incl. video

We moeten er nog heel even op wachten, maar in het eerste kwartaal van 2018 komt versie 10 Van Ableton Live uit. Met nieuwe devices èn Max for Live standaard ingebouwd!.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken