Ear-Q oordoppen

Ear-Q oordoppen

Goed en zeer betaalbaar

Wilde je een paar jaar geleden een paar goed klinkende oordoppen, dan werd het tijd om je portemonnee te trekken. De afgelopen jaren zijn er ook in de prijsklasse van een paar tientjes heel acceptabel.....meer »»

Sabian lanceert FRX cymbals

Gewone bekkens, maar net even een tandje zachter

Het is je vast wel eens overkomen als drummer: spelen in een kleine kroeg waar het snel te hard is. Je drums kun je makkelijk terugschroeven, maar die bekkens klinken toch nét niet lekker als je ze za.....meer »»

De Yamaha EAD-10 Electric Acoustic Drum module

Maakt je drums hybride

De Yamaha EAD10 was op de NAMM-show een van de nieuwtjes die veruit de meeste tongen losmaakte. Het ding maakt van je akoestische drumstel een hybride kit waardoor je in een handomdraai opnames kunt m.....meer »»

Tama Classic Hardware gepresenteerd op de NAMM

Lichtgewicht klassiekers met een moderne touch

Flatbase hardware is populair en ook Tama doet wat dat betreft een duit in het zakje. De Japanners hebben op hardware echter een reputatie hoog te houden, en ze zijn bij het ontwerp van de stands en p.....meer »»

Remo Colortone vellen op NAMM geïntroduceerd

Vertrouwde sound met een nieuw kleurtje

Het oog wil ook wat, dachten ze bij Remo. Daarom komt het merk met de Colortone vellen: een aantal oude vertrouwde Remo klassiekers met een fris transparant kleurtje op het velmateriaal. Je kunt kieze.....meer »»

Istanbul Agop Sterling crash/rides

Handgehamerde Turkse bekkens voor Amerikaanse sessiecat

Istanbul Agop sloeg het afgelopen jaar de handen ineen met drummer Aaron Sterling om twee mooie crash/rides te creëren. Sterling deed de afgelopen jaren sessiewerk voor onder andere John Mayer, Taylor.....meer »»

Namm videoverslag - deel 3

Productnieuwtjes van Ludwig, Paiste, British Drum Company, Dr Liston, Stagg, Sonor en ATV

In dit laatste videoverslag vanaf de NAMM-show in Anaheim neemt Dennis Boxem je mee langs de stands van Dennis Boxem neemt je mee langs de stands van Ludwig, Paiste, British Drum Company, Dr Liston, S.....meer »»

Namm 2018 - deel 3

Met nieuws van Stagg, British Drum Company, Rtom, Ahead, Istanbul Mehmet en Vic Firth

Dag 3 op de NAMM show is altijd een vreemde mengeling van de laatste afspraken nalopen, het nieuws bij elkaar sprokkelen en in een bloedgang nog alle foto's compleet krijgen. Morgen wacht immers het v.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken