Slagwerkkrant Poll Award 2023 voor het Pearl Demon Drive XR bassdrumpedaal

Slagwerkkrant Poll Award 2023 voor het Pearl Demon Drive XR bassdrumpedaal

Productpoll categorie Hardware

Tussen nu en 24 augustus maken we in tal van categorieën de winnaars bekend van de Slagwerkkrant Poll Awards 2023. De volledige uitslag vind je in Slagwerkkrant 237 (september-oktober 2023). Vandaa.....meer »»

Vic Firth Terra stokken - Go With The Grain

5A - 5B - 7A - in zowel wood-tip als nylon-tip

De 'grain', ofwel de 'nerf'. Door een exclusief lakproces wordt de nerf van het hout geaccentueerd, zodanig dat geen twee paren hetzelfde zijn. De Terra-stokken van Vic Firth zijn gemaakt van topkwal.....meer »»

Roland V-Drums actie! Gratis hoofdtelefoon bij aanschaf van een TD17KV2 of KVX2 V-Drums set

De actie loopt tot 31 augustus 2023 - check de video met Anika Nilles!

Onlangs heeft Roland de tweede generatie TD17KV en TD17KVX V-Drums geïntroduceerd. Als je voor 31 augustus bij een van de Roland dealers in Nederland en België een set aanschaft, in de winkel of onl.....meer »»

Trommeltijdschrift Ouwe Kaas

Joost Patocka hoofdredacteur

Joost Patocka begon in 2022 het 'trommeltijdschrift' Ouwe Kaas. Inmiddels zijn er twee nummers verschenen, die je in onze webwinkel Muziekmagazines.nl kan bestellen. .....meer »»

Pearl steekt alle toplijnen in het nieuw

Nieuwe Masters en Reference

Pearl liet vanmiddag om 12.00 een klein bommetje vallen met het nieuws dat álle toplijnen in het nieuw worden gestoken. Het high-end drumsysteem wordt geherstructureerd in vier vernieuwde series: Mas.....meer »»

Ableton lanceert vandaag een nieuwe Push - standalone!

Push 3 is er vanaf vandaag in twee versies

We hebben er even op moeten wachten, maar hij is er nu toch echt: Push 3 van Ableton. We gaan uiteraard nog met een testexemplaar aan de gang, maar we hebben wel al een uitgebreide presentatie gehad. .....meer »»

NAMM 2023 beursnieuws: Sonor Kompressor snares

8 nieuwe metalen snaredrums volgens Duits recept.

De muziekindustrie krabbelt langzaam op na de corona-crisis en dat resulteerde in de eerste 'echte' NAMM show sinds 2020. Wij pikken de krenten voor je uit de pap en een heel bijzondere is wel de nieu.....meer »»

NAMM 2023 beursnieuws: Ludwig vernieuwt de Neusonic

Nieuwe ketel en nieuwe kleuren.

Ludwig introduceerde op de NAMM show een nieuwe versie van de Neusonic drumkit, met een licht gewijzigde ketelconstructie en een behoorlijk uitgebreid kleurenaanbod......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken