Review van de Zoom H1n handheld recorder

Review van de Zoom H1n handheld recorder

Doordacht & vederlicht

De Zoom H1n handheld recorder is met zijn luttele 60 gram het ultieme lichtgewicht. Ook het prijskaartje is vederlicht, maar dat zie je niet terug in de capaciteit van deze recorder......meer »»

Spannend nieuws van Roland vanavond

Om 19.00 uur online release van de nieuwste V-drums!

Spannend nieuws vanavond van Roland. Via een keynote event onine maakt het merk namelijk hun nieuwste V-drum producten bekend. Vanuit een studio in Los Angeles zal het merk naar eigen zeggen verschil.....meer »»

Pearl introduceert de e/Merge

Bijzondere samenwerking tussen Pearl en Korg

Pearl introduceerde gisteren tijdens een speciaal evenement in Venlo een fonkelnieuw elektronisch drumstel: de e/Merge. Voor de ontwikkeling van de set sloegen de Japanners de handen ineen met Korg en.....meer »»

Remake van legendarische Superstar - de Tama Superstar Classic

Moderne retro van Tama!

In Amerika was hij al een tijdje beschikbaar, maar in Europa moesten we tot begin van dit jaar wachten op de Tama Superstar Classic, de retro-uitvoering van de Superstar......meer »»

MIPA/PIPA Awards bekend

De award-show van de Musikmesse – Pro Light + Sound

Sinds 2000 is de Musikmesse/Pro Light + Sound in Frankfurt am Main het toneel van de MIPA Awards en tegenwoordig ook de PIPA Awards. Interface, Gitarist, Slagwerkkrant, Musicmaker en De Bassist kiezen.....meer »»

Gewa Drum Work Station G9 gelanceerd op Musikmesse

Indrukwekkende professionele e-drums van Gewa en DW

We wisten al dat het belangrijkste nieuws van de Musikmesse een elektronische drumkit zou zijn. Gisteravond werd tijdens een speciale presentatie het doek van deze Gewa Drum Work Station G9 getrokken,.....meer »»

Istanbul Agop Xist Ion Dark

Donkere sounds uit Turkije

Istanbul Agop is de afgelopen jaren ook op het betaalbare vlak heel succesvol. De Xist serie is inmiddels aardig uitgebreid, en er valt voor de kleinere portemonnee dan ook heel wat te kiezen. Nieuwst.....meer »»

Roland TR-8S vernieuwd gemodelde TR-808/909

Opvolger van de Aira TR-08

De Roland Aira TR-08 was al een overtuigende, digitaal gemodelde versie van de TR-808/909. Roland komt nu met een verbeterde versie, de TR-08S......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken