Slagwerkkrant Poll - Uitslag 2018 - Beste nieuwe bekkens

Slagwerkkrant Poll - Uitslag 2018 - Beste nieuwe bekkens

Gefeliciteerd Zildjian

We presenteren verspreid over een aantal dagen de uitslag van de 34ste Slagwerkkrant Poll. Er zijn weer duizenden stemmen binnengekomen via Slagwerkkrant.nl. Dank voor jullie enthousiaste input!
.....meer »»

Nieuwe kleuren voor de meer betaalbare Gretsch drums

Speciale klassieke wraps ter ere van het 135 jarig bestaan.

Gretsch bestaat dit jaar 135 jaar, en dat vieren ze onder andere met een peperdure high end drumkit. Maar ook bij de meer betaalbare kits doet het merk nu iets speciaals met mooie vintage ogende bekle.....meer »»

Zultan cymbals komt met een eigen website

Thomann huismerk zet zichzelf in de kijker.

Muziekgigant Thomann heeft voor het huismerk Zultan cymbals een eigen website gecreëerd. En dat is geen moment te laat, want Zultan is met tien reeksen en bijna 150 modellen inmiddels uitgegroeid tot .....meer »»

Zomer-Namm: nieuws van Gretsch, Yamaha en Pro Mark

Nieuwe hardware, nieuwe stokken

In Nashville vond vorig weekeind de zomer editie van de Namm Show plaats. Hoewel die show heel wat kleiner en aanzienlijk minder belangrijk is dan de editie die elke januari in Los Angeles wordt gehou.....meer »»

Meinl lanceert eigen stokkenmerk

Meinl Stick and Brush

In Gutenstetten, bij de Meinl Fabriek, werd afgelopen weekeind het allereerste Meinl Percussion festival georganiseerd. De Duitsers gebruikten het festival meteen voor de lancering van hun nieuwste af.....meer »»

JK Drumplates

Dezelfde naam, maar dan anders

In Slagwerkkrant schreven we de afgelopen jaren regelmatig over Drumplates, het setup-systeem dat door vele pro-drummers over de hele wereld werd gebruikt. Bijna net zo snel als het merk opkwam verdwe.....meer »»

Kuppmen 5B rods gratis bij een abonnement Slagwerkkrant

Tijdelijke zomeractie!

Nog geen abonnee? We hebben nu prachtige zomeraanbiedingen!
Als abonnee krijg je iedere twee maanden Slagwerkkrant in de bus. Nieuwe abonnees krijgen van ons altijd korting of een cadeautje. Dit .....meer »»

Drumeo lanceert Recordeo

Leer drums opnemen van de Drumeo-crew

De mannen van Drumeo komen met een nieuwe les-website: Recordeo. Zoals je al aan de naam kunt zien draait het bij Recordeo helemaal om het opnemen van instrumenten. En gezien het een zustersite is van.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken