British Drum Company Tom Springs

British Drum Company Tom Springs

Een luchtbruggetje voor je toms

De klassieke setup met één tommetje op een snaredrumstandaard ziet er natuurlijk hardstikke hip uit, maar het heeft wel een nadeel: die tom klinkt in een snaredrumstandaard aanmerkelijk korter. Brit.....meer »»

Nieuw van Meinl - Stick and Brush!

Na bekkens en percussie komt Meinl nu met stokken en brushes

Meinl ken je natuurlijk van de hoge kwaliteit bekkens en percussie-instrumenten. Het Duitse bedrijf komt nu ook met het gereedschap dat nodig is om die instrumenten te bespelen: Meinl Stick and Brush......meer »»

Sonor Perfect Balance Standard

Nieuwe simpele versie van Jojo Mayers pedaal

Het Sonor Perfect Balance pedaal is alweer een paar jaar een van de meest simpele en soepelst spelende pedalen op de markt. Het enige nadeel is dat het pedaal vanwege het ingewikkelde design behoorlij.....meer »»

Roland TD-1DMK

Gaasvellen voor iedereen.

Roland komt nu ook voor de onderkant van de markt met een drumkit die volledig is voorzien van gaasvellen. Met de TD-1DMK mikken de Japanners op de beginnende en kleinbehuiste drummer, en dat doen ze .....meer »»

Meinl Benny Greb 16" Byzance Sand hihat

Grote versie van Grebs favoriete hihat.

Benny Greb ontwikkelde alweer zo'n 8 jaar geleden zijn eigen hihatbekkens: de Byzance Sand hihat. Voor het dagelijks gebruik kiest Benny voor de standaard 14" variant, maar hij had ook al een tijdje e.....meer »»

PDP Concept Limited Walnut Snaredrum

Grommend werkpaard in vier verschillende maten

PDP komt in de concept serie met een limited edition Walnut snaredrum met een stevige 20-lagige ketel. De snare is leverbaar in vier maten.....meer »»

Test van de British Drum Company Legend drumset

Download de test en bekijk de video's

Een van de nieuwste topmerken wat betreft drumsetproductie is de British Drum Company. De kennis en expertise van het Engelse bedrijf komt prachtig tot recht in de vele technische details. We bezochte.....meer »»

Stagg rods en brushes getest

Betaalbaar klop- en veeggereedschap

Stagg ken je natuurlijk van allerlei betaalbare instrumenten. Ook op stokkengebied weet het merk al een paar jaar voor relatief weinig geld prima kwaliteit te bieden. En dat stokkenaanbod werd onlangs.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken