La Ola Drum van Schlagwerk

La Ola Drum van Schlagwerk

Houten golf-cajón voor tal van sounds

Cajóns zijn er in allerlei soorten en maten, maar ze zien er zelden zo bijzonder uit als Schlagwerk's La Ola drum. Deze houten schoottrommel heeft een beetje de vorm van een golf en geeft allerlei ve.....meer »»

Winnaars van de MIPA en PIPA awards 2019

Uitgereikt in Frankfurt namens 34 media waaronder wij!

Sinds 2000 is de Musikmesse/Pro Light + Sound in Frankfurt am Main het toneel van de MIPA Awards en tegenwoordig ook de PIPA Awards. Musicmaker, Interface, Gitarist, Slagwerkkrant en De Bassist kiezen.....meer »»

Dat was Musikmesse - Prolight+Sound 2019

Een beschouwing

We bezochten als ieder jaar de Musikmesse – Prolight+Sound beurs in Frankfurt, 2 tot 5 april, met een staartje Musikmesse Plaza op 6 april. Een beschouwing over deze 39e ‘Frankfurter Messe’. .....meer »»

BDC Aviator, Archer en Maverick snaredrums

British Drum Company timmert lekker aan de weg

In het NAMM verslag haalden we onlangs de Aviator en Archer snaredrums van British Drum Company al even aan, en nu lanceert British Drum Company ook de Maverick snaredrum. .....meer »»

Betaalbare Fazley 4-delige bekkenset

Fazley CYM Excellence Kit 14+16+18+20 met tas

Fazley, het huismerk van Bax Music, heeft een nieuwe 4-delige betaalbare bekkenset uitgebracht onder de serienaam CYM Excellence. .....meer »»

Natal Cafe Racer

Hippe set met klassieke ketel

Het Britse Natal geeft met de Café Racer kits een moderne knipoog naar de jaren '50 en '60. Dat heeft alles te maken met de houtsoort die Natal voor de set gebruikt. De ketels zijn namelijk gemaakt v.....meer »»

Test van de Sennheiser IE 40 Pro in-earmonitors

Aangename, bruikbare klank

Op het gebied van professionele ‘custom made’ in-ears valt er heel wat te kiezen, maar bij de betaalbaardere modellen is er eigenlijk sinds jaar en dag één merk heer en meester: Shure. Met de ni.....meer »»

NAMM 2019, deel 6: Meinl

Donker subtiel en pittig zwart

Volgens Meinl ontbrak het nog een beetje aan een reeks exclusieve, donkere en subtiele bekkens. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een reeks als de Zildjian Constantinoples, Sabian Artisans en Paiste Vinta.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken