Nieuw merk uit de UK - Keo Percussion

Nieuw merk uit de UK - Keo Percussion

Houten accessoires en percussie uit Groot Brittannië.

Je hebt ze misschien al her en der voorbij zien komen: de opvallend vormgegeven houten accessoires en percussie-items van Keo Percussion. Het merk is sinds een paar maanden ook goed vertegenwoordigd .....meer »»

Slagwerkkrant Poll - Uitslag 2019 - Elektronische drums

Gefeliciteerd Roland!

Onder de nieuwe elektronische drums is er een merk dat al jaren heer en meester is. Ook dit jaar ging het grootste deel van jullie stemmen naar Roland dat met de TD-1DMK de prijs voor beste Elektronis.....meer »»

Slagwerkkrant Poll - Uitslag 2019 - Percussie

Gefeliciteerd Pearl!

Als het om percussie gaat is het aanbod ieder jaar eindeloos groot, van gigantische trommels tot de kleinste shakers. Dit jaar wint in deze categorie een product dat interessant is voor zowel de percu.....meer »»

Slagwerkkrant Poll - Uitslag 2019 Jazzdrums Wereld

Gefeliciteerd Mark Guiliana!

Wie zetten de lezers van Slagwerkkrant en de bezoekers van Slagwerkkrant.nl op nummer 1 in de categorie Jazzdrums Wereld? Hieronder lees je er meer over en zie je de volledige uitslag in deze categori.....meer »»

Meinl Byzance Equilibrium hihat

Signature hihat voor Matt Garstka

Animals As Leaders-drummer Matt Garstka mag zich inmiddels een van de grote namen noemen als het gaat om drummers met een weergaloze techniek. Veel van Garstka’s spel draait om bijtende accenten en .....meer »»

Soundbrenner Core - metronoom, decibelmeter, tuner en smartwatch in een

Draagbare metronoom nu met vier functies

De Soundbrenner Pulse gaat inmiddels alweer een paar jaar mee. De draagbare metronoom, die je een puls laat voelen in plaats van een klik laat horen werd in die tijd behoorlijk goed verkocht. Maar als.....meer »»

Sabian A&F Ankh hihats

Unieke samenwerking tussen een drum- en bekkenfabrikant.

Sabian en A&F kondigden afgelopen januari aan dat ze nauw samen gingen werken om een aantal bijzondere producten te ontwikkelen. De eerste vrucht van die samenwerking werd afgelopen maandag geïntrodu.....meer »»

Rogers Dynasonic snaredrums

Net als vroeger

Rogers is zo'n merknaam waarbij de vintage drumliefhebber meteen enthousiast wordt. In de jaren '70 was het merk samen met Ludwig, Slingerland en Camco een van de toonaangevende Amerikaanse drummerken.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken